cum sa fac pontajul?
cum sa fac pontajul?
am un salariat care a avut liber de Pastele catolice, el fiind maghiar si acum nu stiu cum tb sa il pontez pt ziua aia, pt ca el de Pastele noastre va fi din nou liber, atunci probabil va avea CO. ce sa trec acum pe statul de plata?????
Pentru ca este un cult religios recunoscut, zilele libere sunt zile libere si pentru ei ca si pentru ortodocsi si alte religii recunoscute.
In pontaj va aparea ca "invoit" (adica plateste firma ziua aceea.
La situatii sau evinimente fericite sau nefericite, salariatul are dreptul la trei zile platite de firma. Acesta estye unul din cazuri.
Zau, chiar sa nu fim excesiv de rai. A avut o SINGURA ZI libera hai doua si pentru asta sa-i taiem o zi?
Oh Doamne parcam am lucra la Administratiile financiare.....indolenti, dezinteresati si gata sa sarim la beregatele semenilor nostri.
In pontaj va aparea ca "invoit" (adica plateste firma ziua aceea.
La situatii sau evinimente fericite sau nefericite, salariatul are dreptul la trei zile platite de firma. Acesta estye unul din cazuri.
Zau, chiar sa nu fim excesiv de rai. A avut o SINGURA ZI libera hai doua si pentru asta sa-i taiem o zi?
Oh Doamne parcam am lucra la Administratiile financiare.....indolenti, dezinteresati si gata sa sarim la beregatele semenilor nostri.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!