Buna ziua ! Am facut update la "versiune: 3.0.500 data: 18.04.2018 dimensiune: 32.56 MB" si acum cand sunt in "Registrul de casa" sau "Jurnalul de banca" si se inregistreaza o plata sau o incasare nu se mai deschide automat ecranul din dreapta cu selectarea sumei (atunci cand este exacta) ... trebuie selectat manual Furnizorul sau Clientul !
P.S. .. de cand s-a updatat si "motorul" paginii principale (www.sagasoft.ro), cand intri pe forum din pagina principala se deschid foarte greu ferestrele ... nu prea este optimizat !
Nu trebuie sa fim carcotasi! La mine nu merge , cum cred eu ca trebuie, extensia ANAF de luni de zile. Ce am facut? M-am adaptat! Daca nu sunt chestii strategice ( nu se inchide balanta, o ia prin "balarii"la inchidere, chestii din astea) eu zic ca(,) cu rabdare se rezolva tot!
PS: Si la mine in ultimul timp cand intru pe site merge mai greu. M-am gandit ca e de la calculatorul meu. Sau poate ca e "aglomeratie" pe site ( cu n-spe subiecte deschise pe aceeasi tema) sau poate sunt niste hacker-i la"pescuit". Oricum cred ca firma are interesul ca site-ul sa mearga bine. Deci nu cred ca"e de la ei"...
Doamne fereste sa zic ceva de rau ... echipa SAGA face o munca fenomenala ! ... doar am sesizat ca nu mai merge o chestie care inainte functiona (si era de super ajutor) .. .. cat despre functionalitatea si rapiditatea incarcarii paginilor pe site, este de la baiatul care "face" codul paginii .. .. mai trebuie sa lucreze putintel la optimizare !