drepturi de autor aprilie 2018
-
drepturi de autor aprilie 2018
Buna ziua,
Avand in vedere ca pentru calculul taxelor pentru drepturi de autor sunt multe criterii de luat in calcul (sunt sau nu pensionari/angajati, depasesc sau nu plafonul, etc.) si ca pentru unii nu se va retine la sursa CAS si CASS, vin si eu cu o intrebare/rugaminte: Cand se va actualiza Saga pentru declararea in D112 a drepturilor de autor platite in aprilie 2018?
Va multumesc!
Avand in vedere ca pentru calculul taxelor pentru drepturi de autor sunt multe criterii de luat in calcul (sunt sau nu pensionari/angajati, depasesc sau nu plafonul, etc.) si ca pentru unii nu se va retine la sursa CAS si CASS, vin si eu cu o intrebare/rugaminte: Cand se va actualiza Saga pentru declararea in D112 a drepturilor de autor platite in aprilie 2018?
Va multumesc!
Re: drepturi de autor aprilie 2018
Când apare și D112 modificat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
a aparut! omfp 1931/2018 mof 402
Ai văzut pdful?
-
ei, nici chiar asa! mai e o gramada de timp! 

Buna ziua
Codul fiscal la drepturi de autor spune ca impozitul se retine la venitul net, adica venitul vrut minus ch forfetare de 40%. De ce Saga imi calculeaza la venitul brut?
Codul fiscal la drepturi de autor spune ca impozitul se retine la venitul net, adica venitul vrut minus ch forfetare de 40%. De ce Saga imi calculeaza la venitul brut?
Completați suma de cheltuieli forfetare.
Și așteptați și modificarea, actualizarea programului.
Și așteptați și modificarea, actualizarea programului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
foarte interesant! pe site-ul anaf la formulare cu explicatii la 112 apare formularul nou conf omf 1931; dar cand dai click pe "program" este tot pdf-ul vechi!!!!!
Cum declaram drepturile de autor pe aprilie? E 22 mai. Verific din ora in ora D112 pe site-ul ANAF si nimic.
Dă-le un țâr.
Probabil v-a fi cum a fost și pentru ultimele zile din martie. Se declară ca până acum.
Probabil v-a fi cum a fost și pentru ultimele zile din martie. Se declară ca până acum.