Conturi sintetice de gradul II
Conturi sintetice de gradul II
Ar trebui introduse conturi sintetice de gradul doi pentru adaos comercial 3781 chiar daca se lucreaza global-valoric. Asa prevede legea contabilitatii!!!
Unde?!
In Legea 82/1991? Nu cred.
Eu cred ca faceti o confuzie intre conturi sintetice, fie ele de grad 2 si conturi analitice.
Nici macar in OMFP 1752/2005 nu se foloseste "sintetic" sau "analitic". Practica in contabilitate spune ca un cont sintetic (de grad 1 sau de grad 2) poate avea analitice in functie de necesitati.
Eu nu vad cine va opreste sa va deschideti cite analitice doriti si la ce conturi doriti?!

In Legea 82/1991? Nu cred.

Eu cred ca faceti o confuzie intre conturi sintetice, fie ele de grad 2 si conturi analitice.
Nici macar in OMFP 1752/2005 nu se foloseste "sintetic" sau "analitic". Practica in contabilitate spune ca un cont sintetic (de grad 1 sau de grad 2) poate avea analitice in functie de necesitati.
Eu nu vad cine va opreste sa va deschideti cite analitice doriti si la ce conturi doriti?!
Ultima oară modificat Joi Apr 17, 2008 2:07 pm de către tomac, modificat 1 dată în total.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.