dosarul pt casa de sanatate
dosarul pt casa de sanatate
buna ziua!
am si eu o rugaminte.
ce trebuie sa contina dosarul pt casa de sanatate pt o pers cu codindemnizatie 01 si si-a luat concediu medical in luna a-07-a si ce termen de depunere am a cestui dosar?
multumesc
Multumesc !!!
am si eu o rugaminte.
ce trebuie sa contina dosarul pt casa de sanatate pt o pers cu codindemnizatie 01 si si-a luat concediu medical in luna a-07-a si ce termen de depunere am a cestui dosar?
multumesc
Multumesc !!!
Re: dosarul pt casa de sanatate
Buna seara ... eu depun urmatoarele (si nu fac un dosar, doar le capsez pe toate) :
1) Cerere restituire concediu medical
2) Centralizator concedii medicale
3) Concediul medical (exemplarul roz)
4) Baza de calcul
5) Dovada platii salariului catre angajat (Statul de Salarii doar cu salariatul respectiv, semnat de parti)
6) Declaratia 112
... termenul parca era de 90 de zile (dar nu m-a interesat niciodata, pentru ca pana pe data de 25 a lunii urmatoare eu depun si cererea la Casa de Sanatate).
1) Cerere restituire concediu medical
2) Centralizator concedii medicale
3) Concediul medical (exemplarul roz)
4) Baza de calcul
5) Dovada platii salariului catre angajat (Statul de Salarii doar cu salariatul respectiv, semnat de parti)
6) Declaratia 112
... termenul parca era de 90 de zile (dar nu m-a interesat niciodata, pentru ca pana pe data de 25 a lunii urmatoare eu depun si cererea la Casa de Sanatate).
Multumesc mult !!! De la Anaf nu e nevoie de nimic?
O seara frumoasa !!!
O seara frumoasa !!!
.. nope, nu trebuie nimic; ai grija ca certificatul medical sa fie vizat de medicul de familie (sus-centru), stampilat (stiu, nu se mai cere, dar se cere
) si semnat de administrator (sus-stanga) si semnat de salariat (jos-centru).

In unele judete se solicita si certificat fiscal. La Timis, de exemplu.
Asta unde mai scrie că se cere?prunam scrie: .
.

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
@ferenta: nicaieri, dar la DB se cere dovada ca i s-au achitat bolnavului banii pe concediu (statul e cel mai simplu de "livrat", dar accepta si fluturasi
); din fericire nu se cere certificat fiscal (cum vad ca solicita in alte judete) sau fisa sintetica de la ANAF (http://www.cnas.ro/casailfov/page/proce ... atori.html) !
ROMANIA !

Fără cuvinte... 

ferenta e o fericită, la ea nu se cere nimic, zici că-i din altă țară sau din statul paralel 

Nu găsesc unde am scris eu, că la noi nu se cere nimic!
Ar trebui sa depuneti doar ceea ce se cere conform actului normativ, iar daca solicita ceva suplimentar sa mentioneze actul normativ.