cod de activare incorect

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
gaierr

cod de activare incorect

#1 Mesaj de gaierr »

salut!
Nu reusesc sa intru in program dupa ce am descarcat ultima versiune pt. saga, scrie ca "cod de activare incorect pentru contabilitate". De mai multe ori am incercat si tot aceasi raspuns primesc.

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

sunati la firma SAGA, iar la pagina de contact sunt telefoanele. si va rezolva ei.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

septimiuv

#3 Mesaj de septimiuv »

folositi activarea automata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pascur

#4 Mesaj de pascur »

te-ai uitat ce versiune apare? si mie mi-a dat aceeasi eroare si atunci am observat ca versiunea pe care o vede programul e 3.0.321, deci nu a instalat update-ul.

nu am primit nici o solutie totusi in acest sens.

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

cum se face ca din mii de utilizatori doar 2 nu reusesc sa instaleze actualizarea?
apasati pe "descarca actualizare" "save as" si alegeti desktop, pe desktop va aparea un fisier setupC_update (daca mai exista fisierul respectiv acolo va va intreba daca doriti sa rescrieti, APASATI PE YES!!!!!); apasati de 2 ori cu mouse-ul pe el, si urmati pasii de acolo, atentie unde ii dati calea de instalare; de obicei calea e C:\SAGA C.3.0; daca aveti instalat programul pe D, calea e D:\SAGA C.3.0; daca programul e instalat in "Program Files" calea e C:\Program Files\SAGA C.3.0.... exemplele pot continu
daca sunteti atenti cand faceti actualizarea si tot nu reusiti sa instalati versiunea 322, atunci achizitionati un manual de folosire a calculatorului sau chemati un vecin care se pricepe :twisted:

gaierr

cod de activare incorect

#6 Mesaj de gaierr »

Multumesc pt. sfaturile primite si pt. ajutorul primit de la saga prin telefon. Problema mea era ca a trebuit sa se reinstaleze caculatorul si de aceea a trebuit sa apelez telefonic firma. Problema s-a rezolvat. :D

septimiuv

#7 Mesaj de septimiuv »

dumnezeule ce caterinca :lol:

Încuiat