montaj camere supraveghere

barsane

montaj camere supraveghere

#1 Mesaj de barsane »

buna ziua,
o firma care monteaza camere de supraveghere in localitate sau intr-o locuinta se aprovizioneaza cu toate materialele necesare si efectueaza lucrarea, intrbarea mea este; materialele necesare montarii retelei pe stalpi in localitate inclusiv camerele de supraveghere le inregistrez ca marfa sau ca materiale auxiliare, eu am creat gestiune pentru materialele cumparate si le-am inregistrat ca marfa iar facturile emise de firma pt lucrarile efectuate pe venituri din vanzari + manopera, nu stiu daca este corect sau, ar trebui pe mat auxiliare si venituri din prestari servicii. Mentionez ca facturile emise sunt facute defalcat, pe fiecare produs pentru fiecare lucrare efectuata, la fiecare produs adaugand la pret un adaos comercial, la inregistrarea facturilor emise descarc gestiunea cu produsele din factura.
as dori daca se poate un punct de vedere si un sfat din partea dumneavoastra cum ar fi cel mai carect sa fac inregistrarile.
va multumesc,

tomac

Re: montaj camere supraveghere

#2 Mesaj de tomac »

Eu recomand să se factureze sistemul de supraveghere cu servicii de montare și intern firma să întocmească bon de consum.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns