Factura personalizata

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
stanescuc429

Factura personalizata

#1 Mesaj de stanescuc429 »

Vreau sa pot personaliza factura fiscala emisa pentru clienti si apoi sa o trimit prin posta in sensul ca vreau sa mut tot calupul cu "date client" ceva mai jos ca sa ajunga in dreptul ferestrei plicului. Cum pot face asta ca nu am gasit?
Varianta sa tiparesc adresa din alt program pe 1/3 dintr-un A4 este exclusa ca e vorba de cateva sute de facturi pe luna.
Multumesc!

danilevicis

#2 Mesaj de danilevicis »

poti face pliul facturii mai mic, in partea antetului, asa incat, sa se incadreze in dreptul ferestrei plicului. am mai vazut situatii asa.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

stanescuc429

#3 Mesaj de stanescuc429 »

Oricum grafica facturii e urata :( si asa ar trebui impaturita in patru... E cam jalnic.
Ideal era daca se putea edita grafica facturii cum au cam toate softurile de gen...

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Dar de ce in 4 si nu in 3? Sau in 2.
Cum dracu' in 4?
Ciupercile frumoase sunt otravitoare!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

stanescuc429

#5 Mesaj de stanescuc429 »

plicul e 1/3 dintr-un A4. Ca sa ajunga partea de sus a facturii impaturita in partea de jos a plicului trebuie impaturita din greu factura :shock:

danilevicis

#6 Mesaj de danilevicis »

eu am impaturit ieri de proba o factura si am bagat o intr un plic cu fereastra. si vine foarte frumos. nu este urata grafica facturii in saga. las-o asa!
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

anghelc679

FACTURA SETARI

#7 Mesaj de anghelc679 »

VA ROG FRUMOS DACA SE POATE SA INTRODUCETI IN PROGRAM LA CUMPARATOR SI URMATORAELE CAMPURI.
SITE:LOCATIE ALTA DECAT SEDIUL PRINCIPAL
NUMAR CONTRACT/COMANDA
RESPONSABIL CONTRACT/COMANDA

AM CERINTE DE ACEST FEL SI PROGRAMUL NU IMI PERIMTE SA SCRIU TOATE ASTEA.
SA FIE MAI MULTE RANDURI DE INFORMATII SUPLIMENTARE SAU SPATIUL DE LA DENUMIRE SA FIE MAI MARE .NU STIU CEVA CARE SA IMI PERMITA TOATE ASTEA.

Scrie răspuns