setari pt concedii medicale
Re: setari pt concedii medicale
Din pacate, dupa generarea PDF-ului nu ma lasa sa modific la C.2. Indemnizatii sanatate. De aici ar trebui sa sterg la Nr. cazuri sa fie "0" in loc de "1"! 

Acolo doar se centralizeaza. Mergi la angajatul care este in CM si vezi acolo ce poti modifica manual.
cum inregistrez 6 zile de concediu medical? Pe doua pozitii? 5 zile din FS si 1 din CCI?
Buna ziua. Trebuie sa fac modificari la CM pentru un angajat pe lunile 06 si 07 (le-am introdus gresit la momentul respectiv).
Intrebarea mea este daca pot sa fac modificarile lunilor respective si D112 rectificativa, din Saga, in conditiile in care, la ora actuala aplic regimul special de taxare pentru constructii. Afecteaza aceasta „bifa” lunile din anul trecut? Daca da, atunci cum pot sa fac modificarile necesare?
Intrebarea mea este daca pot sa fac modificarile lunilor respective si D112 rectificativa, din Saga, in conditiile in care, la ora actuala aplic regimul special de taxare pentru constructii. Afecteaza aceasta „bifa” lunile din anul trecut? Daca da, atunci cum pot sa fac modificarile necesare?
In primul rand trebuie sa verifici daca ai depus sau nu raport financiar la 30.06.2018, iar in caz afirmativ nu prea vad cum sa faci modificari pe luna iunie.
In al doilea rand faci o salvare de baza de date pentru orice eventualitate.
Daca nu ai depus raport financiar la 30.06.2018, ai doua posibilitati:
- devalidezi pana in iunie, corectezi inregistrarile si depui declaratii rectificative;
- creezi o unitate noua, restaurezi baza de date din firma initiala, faci modificarile necesare, generezi declaratiile rectificative, iar in firma initiala doar inregistrezi acum (pe cat posibil pe luna decembrie 2018) prin articole contabile diferenta.
In al doilea rand faci o salvare de baza de date pentru orice eventualitate.
Daca nu ai depus raport financiar la 30.06.2018, ai doua posibilitati:
- devalidezi pana in iunie, corectezi inregistrarile si depui declaratii rectificative;
- creezi o unitate noua, restaurezi baza de date din firma initiala, faci modificarile necesare, generezi declaratiile rectificative, iar in firma initiala doar inregistrezi acum (pe cat posibil pe luna decembrie 2018) prin articole contabile diferenta.
Multumesc mult balazse pt ajutor! 

Multumesc mult!!
Buna dimineata
Va rog am nevoie de la dumneavoastra de o lamurire
am inregistrat un Concediu Medical emis de medic pentru 6zile calendaristice,de joi pana marti.
programul Saga mi-a inregistrat 4 zile de concediu medical (dupa parerea mea corect)
A venit auditorul si mi-a spus sa inregistrez 5 zile din FS si 1 zi din FAAMBP
eu cred ca programul Saga inregistreaza corect dar doresc si parerea dumneavioastra
va multumesc mult
Va rog am nevoie de la dumneavoastra de o lamurire
am inregistrat un Concediu Medical emis de medic pentru 6zile calendaristice,de joi pana marti.
programul Saga mi-a inregistrat 4 zile de concediu medical (dupa parerea mea corect)
A venit auditorul si mi-a spus sa inregistrez 5 zile din FS si 1 zi din FAAMBP
eu cred ca programul Saga inregistreaza corect dar doresc si parerea dumneavioastra
va multumesc mult
Auditorul ti-a zis bine : e vorba de zilele calendaristice.
multumesc
1 din FAAMBP dacă e accident de muncă sau boală profesională.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua.Am doua concedii medicale si cand il introduc pe cel initial imi spune programul ca numarul si deria concediului medical nu poate sa fie acelasi cu cel initial?Cum rezolv,va rog frumos?
Adaugă corect informațiile.
buna ziua
Am in luna iunie 2021 un concediu medical de 3zile platit din FS
nota contabila generata de SAGA este 641 la421 include si concediul medical
nu ar trebuii sa am nota 6458 la 423
Va rog sa ma ajutati ca nu stiu unde gresesc
multumesc
Am in luna iunie 2021 un concediu medical de 3zile platit din FS
nota contabila generata de SAGA este 641 la421 include si concediul medical
nu ar trebuii sa am nota 6458 la 423