Buna ziua,
Folosesc Saga de curand si as vrea sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema:
Cand vreau sa introduc productia pe o anumita gestiune programul imi aduce produsele din toate gestiunile firmei.Aceeasi problema o intalnesc si la transferuri.Exista vreo setare pe care nu am descoperit-o pana acum?
Multumesc de ajutor.
gestiune
Re: gestiune
la transferuri..trebuie sa iti creezi un articol cu o denumire aproximativ similara pentru gestiunea unde il transferi, dar care sa aiba alt cod produs...
pentru productie ma gandesc ca este acelasi lucru...acelasi produs dar cu o denumire app similara pentru fiecare gestiune in parte
pentru productie ma gandesc ca este acelasi lucru...acelasi produs dar cu o denumire app similara pentru fiecare gestiune in parte
Pentru VadovA2016
Articolul nu este legat de o anumta gestiune la "incarcare".
La transferuri in poti sa folosesti butonul "selectie rapida", iar acolo iti apar doar bunurile care au stoc pe gestiunea predatoare.
Pentru OprinaA8
Ce legatura are denumirea produsului si transferul?
Articolul nu este legat de o anumta gestiune la "incarcare".
La transferuri in poti sa folosesti butonul "selectie rapida", iar acolo iti apar doar bunurile care au stoc pe gestiunea predatoare.
Pentru OprinaA8
Ce legatura are denumirea produsului si transferul?
Cred ca m-am gandit doar la atentionarea programului atunci cand la crearea produsului te avertizeaza ca mai produse cu denumiri similare.
Normal nu trebuie sa ai articole cu aceeasi denumirea, intotdeaun trebuie diferentiat intre ele, cel putin prin utilizarea unui semn.
Dar, nu trebuie sa uitam, ca denumirea unui articol sau tipul unui produs nu are legatura cu o gestiune, deoarece o gestiune trebuie considerata ca si o locatie si a nu ca un tip de produs.
Dar, nu trebuie sa uitam, ca denumirea unui articol sau tipul unui produs nu are legatura cu o gestiune, deoarece o gestiune trebuie considerata ca si o locatie si a nu ca un tip de produs.