Buna ziua,
Am urmatoarea eroare
eroare regula: R1.1: Numarul de zile fiscale declarate (30) este diferit de numarul de fisiere de tip zi fiscala gasite (0)
A mai intalnit cineva asa ceva ?
Multumesc !
eroare D4200
Re: eroare D4200
Înseamnă că nu aveți nici un fișier exportat de casa de marcat ce să conțină rapoartele Z. Aveți un singur fișier ce indică doar existența perioadei pentru care încercați să faceți 4200, precum și primul și ultimul număr al raportului Z.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am o neclaritate: pentru o casa de marcat tip Datecs, care genereaza Z-ul lunar cu denumirea Perioada_raportare.p7b-semnat, forma finala, il depun cu denumirea asta, sau trebuie sa redenumesc eu fisierul cu numar, data, perioada, nr.bonuri etc.? Ori trebuia sa fie el generat de prima data cu toate cifrele in denumire?
Salvarea se face lunar pe un stik ce nu mai conține salvări anterioare ale datelor din aceiași casă de marcat.
Fișierele salvate se vor copia în foldere distincte, lunar.
Eu le redenumesc implicit. Dacă are o singură casă le redenumesc de forma A4200-Firma-An-Luna
De exemplu A4200-SAGA-2019-01
Dacă are mai multe case, fiecare export al fiecărei case e în folder separat și e numit cu indicarea casei în denumire. De exemplu A4200-SAGA-casa1-2019-01 sau A4200-SAGA-casa2-2019-01...
Nu vă mai răspund pe blog.
Fișierele salvate se vor copia în foldere distincte, lunar.
Eu le redenumesc implicit. Dacă are o singură casă le redenumesc de forma A4200-Firma-An-Luna
De exemplu A4200-SAGA-2019-01
Dacă are mai multe case, fiecare export al fiecărei case e în folder separat și e numit cu indicarea casei în denumire. De exemplu A4200-SAGA-casa1-2019-01 sau A4200-SAGA-casa2-2019-01...
Nu vă mai răspund pe blog.
-
Dar dacă salvarea anterioară este intr-un folder numit IANUARIE 2019, vă rog să îmi spuneți de ce nu se poate face salvarea pentru februarie pe același stick, într-un nou folder numit FEBRUARIE 2019?Au coarne

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Multumesc, Tomac, de ajutor. M-am lamurit si eu, pot depune declaratia.
mie imi apare urmatoarea eroare la validarea 4200 :
E: validari globale
eroare atribut: cif: atribut prezent dar vid nepermis
Ce trebuie sa fac ?
E: validari globale
eroare atribut: cif: atribut prezent dar vid nepermis
Ce trebuie sa fac ?
Să contactați distribuitorul casei. E o problemă ce ține de setarea datelor firmei în casa de marcat. Este posibil să fi introdus un spațiu înaintea codului fiscal sau un spațiu între RO și codul fiscal. Să corecteze.