Salarii
Re: Salarii
Unde in Revisalu mamii lui ai vazut zilele de concediu ca sa le modifici?
Nu poti modifica decat ceea ce ai declarat. Zilele de CO nu se declara in Revisal (deocamdata)
Nu poti modifica decat ceea ce ai declarat. Zilele de CO nu se declara in Revisal (deocamdata)
daca modifici numarul de zile acordate, fata de ce este in CIM, trebuie sa faci act aditional la CIM, dupa care inregistrezi AA in REVISAL si obligatoriu transmiti.
vezi ca s-au modificat termenele de transmitere.
vezi ca s-au modificat termenele de transmitere.
Actul aditional la CIM cu modificarea zilelor de concediu de odihna ramane la CIM : il citez si eu pe roncovf "Unde in Revisalu mamii lui ai vazut zilele de concediu ca sa le modifici? Nu poti modifica decat ceea ce ai declarat. Zilele de CO nu se declara in Revisal (deocamdata)"

Numarul de zile de CO, decontarea transportului, asigurarile medicale, abonamentele la sala, punctul de lucru, programul efectiv de lucru si alte asemenea modificari se fac prin aditional dar nu se raporteaza in revisal.
Eu stiam ca orice interventie/corectie/modificare asupra CIM se inregistreaza in REVISAL...
Sorry!
- la corectie, modificare contract la "alte detalii"
Sorry!
- la corectie, modificare contract la "alte detalii"
Orice modificare a CIM pentru elemente ce se raportează în REVISAL. E o mare deosebire 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.