La mine, dupa ce am actualizat din nou ultima versiune, imi apare eroare de genul:
ANGAJATOR:
* EROARE - Creanta 02.(412) - CAS asigurati (suma datorata) (508) diferita de suma calculata (1258) !
* EROARE - Creanta 54.(483) - CAS datorata de asigurati din constructii (638) diferita de suma calculata (0) !
* ATENTIE - Creanta 07.(432) - CASS asigurati (suma scutita) (300) diferita de suma calculata (0) !
* ATENTIE - Creanta 46.(480) - Contributia asiguratorie pentru munca( 46) diferita de suma calculata ( 113 )!
* ATENTIE - Creanta 54.(484) - CAM in constructii( 10) diferita de suma calculata ( 0 )!
ASIGURATI:
problema 112 actualizat
Re: problema 112 actualizat
Pentru ScurtuM265
S-a rezolvat problema cu codul bugetar in noul fisier pdf, actualizeaza programul si genereaza din nou delcaratia.
S-a rezolvat problema cu codul bugetar in noul fisier pdf, actualizeaza programul si genereaza din nou delcaratia.
cum se depune declaratia 112 la punctul de lucru cu cod fiscal? Separat sau la firma mama?
Se depune o singura declaratie (la firma mama).
ver 3.0.370 din 04.03.2011
...
2. S-a introdus suport pentru incadrarea salariatilor pe filiale cu personalitate juridica. In acest sens, in ecranul "Configurare societati", pagina "Setari diverse", s-a introdus optiunea "Aceasta societate are filiale cu personalitate juridica". Daca se bifeaza aceasta optiune, in meniul "Fisiere" va aparea ecranul "Filiale". Dupa completarea filialelor existente, trebuie sa incadrati salariatii la acestea, cu coloana "Cod fiscal filiala" din ecranul "Salariati". Daca nu se completeaza nimic, programul va considera ca salariatul este incadrat la sediul principal. Optiunea este utila pentru generarea Declaratiei 112 si a fiselor fiscale.
Multumesc frumos.
si eu am aceeasi problema cum credeti ca se poate rezolva trebuie sa mai bifam ceva sau ??? poate ne puteti lamuri si pe noidutam508 scrie: ↑Sâm Feb 23, 2019 8:00 pm La mine, dupa ce am actualizat din nou ultima versiune, imi apare eroare de genul:
ANGAJATOR:
* EROARE - Creanta 02.(412) - CAS asigurati (suma datorata) (508) diferita de suma calculata (1258) !
* EROARE - Creanta 54.(483) - CAS datorata de asigurati din constructii (638) diferita de suma calculata (0) !
* ATENTIE - Creanta 07.(432) - CASS asigurati (suma scutita) (300) diferita de suma calculata (0) !
* ATENTIE - Creanta 46.(480) - Contributia asiguratorie pentru munca( 46) diferita de suma calculata ( 113 )!
* ATENTIE - Creanta 54.(484) - CAM in constructii( 10) diferita de suma calculata ( 0 )!
ASIGURATI:
multumesc frumos
Pentru LeonteM
Vezi cele postate aici de TomaC:
viewtopic.php?f=1&t=44237
Mai exact:
Vezi cele postate aici de TomaC:
viewtopic.php?f=1&t=44237
Mai exact:
Sa ne zici si noua ce raspuns au oferit cei de la ANAF.
am rezolvat problema trebuia introdusa cifra de afaceri la conditii de munca si nu au mai aparut erori
multumesc mult
multumesc mult