De ce la ultimele doua versiuni nu mai apare aceasta posibilitate (modificare pret vanzare la marfa cu amanuntul)? Si nu mai pot sa le vad nici pe cele facute anterior, in aprilie.
Probabil te referi la opțiunea "Schimbare preț de vînzare" din "Alte operații cu stocuri".
Dacă da, e un mic bug în program. Pentru a apărea e nevoie să bifezi în "Configurare societăți" opțiunea de evaluare pe gestiuni distincte deși ai gestiune cu amănuntul evaluată cantitativ-valoric.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc de ajutor!
Am reusit sa activez optiunea bifand in "Gestiuni" coloana "La pret de vanzare" pentru gestiunea de vanzare marfa la pret cu amanuntul.
Dar, mai am o problema legata de aceasta gestiune. Noi avem mai multe gestiuni, pentru ca avem si vanzare marfa en-gros si gestiune de materiale pentru consum la prestarile de servicii. Iata care e problema mea: la gestiunea de vanzare marfa cu amanuntul, la marfurile intrate in aprilie si mai (am inceput sa lucrez cu Saga de la 1 aprilie), la situatia stocurilor, imi trece pretul de intrare (pretul de la furnizor) fara TVA si nu cel de vanzare, si imi denatureaza valoarea gestiunii. Ce prostie am facut?
Si alta problema legata de modificarile de pret: dupa ce am facut modificarea de pret, la iesiri articolul mi-l scoate la pretul corect, dar in situatia stocurilor apare tot cu pretul vechi! ????
Atenție!!!!!!
Schimbarea de preț de vânzare se face numai pentru produse a căror evidență cantitativ-valorică e ținută în gestiuni evaluate la preț de vânzare.
În situația stocurilor, în cazul gestiunilor cu amănuntul evaluate cantitativ valoric aveți o bifați optiunea "La pret de vînzare" din ecranul de situații a stocurilor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.