caiet ptr.zeturi
caiet ptr.zeturi
ce stiti,am auzit ca a aparut un caiet unde se trec zeturile in fiecare zi de la casa de marcat,este adevarat?si puteti sa-mi spuneti de cand este in vigoare legea.Va multumesc.
-
Re: caiet ptr.zeturi
In afara de registrul de casa ?
Recent am mai cumparat o casa de marcat de la Milo Trading 2000 si am primit ''Arhiva anuala pentru pastrarea rapoartelor fiscale de inchidere zilnica"
Imi este recomandat sa il folosesc pentru a putea pastra in conditii bune raportul fiscal de inchidere zilnica timp de 10 ani de la inchiderea exercitiului financiar.
Dar nu exista o baza legala care sa ma oblige la un astfel de caiet ; fiecare se descurca si le pastreaza cum poate, cu obligativitatea de a fi lizibile in conformitate de prevederile legale.
Imi este recomandat sa il folosesc pentru a putea pastra in conditii bune raportul fiscal de inchidere zilnica timp de 10 ani de la inchiderea exercitiului financiar.
Dar nu exista o baza legala care sa ma oblige la un astfel de caiet ; fiecare se descurca si le pastreaza cum poate, cu obligativitatea de a fi lizibile in conformitate de prevederile legale.
Keep Walking!