declaratie somaj

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
serbanv551

declaratie somaj

#1 Mesaj de serbanv551 »

Pot transmite direct din Saga declaratia de somaj? Am introdus adresa de mail la somaj [email protected] , imi deschide o fereastra cu adresa si fisierele cap1 si cap2 atasate , dar nu am posibilitatea de transmitere. Imi lipseste mie ceva din calculator sau....? Multumesc anticipat

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Dacă ai adresă de mail pe server ce suportă POP3 atunci se poate transmite fără probleme cu Outlook. Dacă ai adresă pe Yahoo, e mai complicat de transmis folosind Outlook.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

isofached

#3 Mesaj de isofached »

Tomac, daca ai putea, te rog, sa detaliezi, as rezolva-o si eu cu transmiterea asta electronica la somaj. Adica, am o societate validata la somaj pe un cont de mail (yahoo) si alta societate validata la somaj pe un alt cont de mail (tot de yahoo). Prima societate merge transmiterea declaratiei fara probleme (in sensul ca scrie saga subiectul si detaliile persoanei autorizate), iar la cealalta trebuie sa scriu de mina subiectul si detaliile la fisierele atasate, chiar daca am intrat pe calculatoare diferite. Singura diferenta intre cele 2 conturi de mail care o observ este ca la cea de-a doua adresa de mail scrie spam in loc de bulk. Si mai mult decit atit, merge trimiterea de pe orice cont de mail (yahoo) care are inbox, sent, draft si bulk si nu merge de pe conturile care au in loc de bulk -spam. Or fi alte setari pe undeva si nu le dibuiesc eu? Ori noile conturi care se creeaza sint cu spam si nu cu bulk? E adevarat, nu stiu daca asta-i motivul dar cam asta vad eu ca ar fi diferenta intre cele 2 conturi de mail

serbanv551

#4 Mesaj de serbanv551 »

Multumesc .

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Nu contează că apare bulk sau spam. Poate că nu ai instalat Yahoo Mail pe acel calculator de pe care nu poti trimite sau poate pe cel de pe care poți trimite ai instalat și configurat YahooPOP's.
Dă mai multe detalii: de pe cel de pe care poți trimite, ce program ți se deschide cînd se compune automat mesajul de mail din SAGA?
Am să încerc să postez un mic tutorial despre cum să folosești Microsoft Outlook împreună cu YahooPOP's pentru a citi și trimite mailuri pentru cei de au adresă de mail pe Yahoo, dar nu va fi foarte curînd.
Pe de altă parte puteți să utilizați GMail de la Google pentru a va crea o adresă acolo și să activați suport POP3 pentru ea și să o folosiți la trimiterea de mailuri.

csedoa

#6 Mesaj de csedoa »

Si eu va recomand GMail de la google , in afara faptului ca are POP 3 gratuit (la yahoo este cu plata daca nu ma insel ) spatiu mare de stocare si multe alte avantaje fata de alte conturi gratuite de email, puteti folosi Mozilla Thunderbird ca si client de email, este gratuit usor de utilizat si merege la fel de bine cu transmiterea din SAGA (testat pe propria piele :wink: )
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

isofached

#7 Mesaj de isofached »

Am incercat de pe 2 calculatoare si pt prima adresa de mail merge de pe amindoua, iar pt a 2 adresa nu merge de pe niciunul. Am incercat si de pe alte adrese de mail si merg trimise (repet, adrese care au bulk si nu spam (de pe alea nu merge)). Chiar daca nu conteaza ca-i bulk ori spam, cam asta vad eu ca ar fi diferenta intre cele 2 adrese.
Iar cind dau in Saga "trimite fisiere pe mail" se deschide yahoo mail, atasez cap1 si cap2 din fisierul temp, dupa care ii dau direct send (si asta pt ca titlul si detaliile pers autorizate sint deja scrise). Iar pt cea de-a 2 adresa de mail trebuie sa atasez fisierele si apoi sa scriu manual titlul subiectului, persoana de contact, etc... si restul merge. Dar daca pt prima adresa de mail merge si scrie saga titlul si restul, as fi vrut sa scrie si pt ce-a de-a 2 a adresa. Altfel spus, ce are prima adresa de mail si nu are a doua?

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Problema vine de la instalarea pe cel de-al doilea PC. La instalarea Yahoo! Messenger s-a dezactivat instalarea serviciilor suplimentare cum ar fi Yahoo Mail. Din cauza asta e așa. Se rezolva prin reinstalarea Yahoo Messenger împreună cu serviciile suplimentare.

Scrie răspuns