DECLARATIE SOMAJ -nu se genereaza

vranceam450

DECLARATIE SOMAJ -nu se genereaza

#1 Mesaj de vranceam450 »

LA listarea decl somaj am mesaj ca nu se poate genera intrucat un salariat ara ore lucrate iar baza nula.Verificand intradevar am un salariat caruia i s-a desfacut contract pe 21.04. si nu are nici o zi lucrata pe aprilie.Nu apare in stat decat brut in rest zero.Treb sa apara pt a avea o sit cu data iesirii daca il sterg decl de sanatate nu il generaza ca iesit .pana acum am mai avut caz si l-am lasat in stat doar cu brut luand bifa din "salariati" -somaj dar acum nu mai merge, s-a schimbat ceva?

lupitaa

#2 Mesaj de lupitaa »

Daca vrei ca salariatul sa nu-ti mai apara deloc pe declaratie,incearca direct pe declaratia de somaj, click pe Anexa1 (sus in dreapta), te pozitionezi pe salariatul respectiv si dai Sterg. Atentie insa, dupa ce listezi sa si salvezi pe discheta, deoarece la urmatoarea intrare pe declaratia de somaj iti va aparea din nou.

tomac

#3 Mesaj de tomac »

In astfel de cazuri solutia este ca salariatului sa i se completeze la numar de zile fara salar in stat. Cum puteti altfel spune ca nu a lucrat in acea luna. Tineti seama ca in astfel de cazuri, logic, e necesar ca prima data sa completati elementul timp.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns