TVA eroare iulie
TVA eroare iulie
Buna ziua!
Am trimis decontul de TVA pe iulie, totul ok , la listare recipisa am eroare regula tem201907 , momentan nu puteti depune o declaratie pentru aceasta perioada. Domnii de la ANAF mi-au raspuns ca nu stiu de acesta eroare sa mai incerc, am incercat aceeasi problema. Stie cineva ceva? ms
Am trimis decontul de TVA pe iulie, totul ok , la listare recipisa am eroare regula tem201907 , momentan nu puteti depune o declaratie pentru aceasta perioada. Domnii de la ANAF mi-au raspuns ca nu stiu de acesta eroare sa mai incerc, am incercat aceeasi problema. Stie cineva ceva? ms
Re: TVA eroare iulie
Nu se poate! Chiar nu e explicit acel mesaj de eroare?! Iar răspunsul de la ANAF a fost la mișto ori dacă nu l-au înțeles e grav.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
La misto nu cred, eu am fost cu recipisa la ei. Se uitau la recipisa ca......, raspuns , doamna va rugam mai depuneti o data decontul poate in momentul ala a fost ceva probleme cu servarul sau nu stim. Depun si din nou ....nervi.
Eu intreb, a mai depus cineva de aici de pe forum cineva pana acum aferent luna iulie declaratia 300? si recipisa e ok fara erori de validare? Daca DA , maine ma duc cu declaratia pe stick direct la ANAF. ms
Eu intreb, a mai depus cineva de aici de pe forum cineva pana acum aferent luna iulie declaratia 300? si recipisa e ok fara erori de validare? Daca DA , maine ma duc cu declaratia pe stick direct la ANAF. ms
Am patit si eu, aceiasi eroare la depunere decont tva pt. luna iulie. Se pare ca trebuie sa mai asteptam, urmeaza sa apara un nou formular pt. D300.
SUPER, multumesc.
-
Ideal ar fi să apară în data de 25!!! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Am trimis si eu ieri, 06.08, decontul lunii Iulie si am primit aceeasi eroare:
"eroare regula: R_TEMP201907: Momentan nu puteti depune o declaratie pentru aceasta perioada"
Astazi am incercat din nou, insa am primit aceeasi eroare. Pana una-alta am facut o sesizare de pe site-ul ANAF si cica voi primi raspuns in 30 de zile
"eroare regula: R_TEMP201907: Momentan nu puteti depune o declaratie pentru aceasta perioada"
Astazi am incercat din nou, insa am primit aceeasi eroare. Pana una-alta am facut o sesizare de pe site-ul ANAF si cica voi primi raspuns in 30 de zile

Si eu am incercat de 4 ori pana astazi inclusiv si tot aceeasi eroare. Am sters declaratia am refacut-o din nou si la fel.... 
Sunteți niște persoane deosebite, parcă prea deosebite. 

De ce zici asa? Niciodata nu am avut eroare din asta si nimeni nu stie de ce nu putem depune declaratia.
Probabil se refera la faptul ca am inchis luna iulie atat de devreme.. In cazul meu, ideea e ca plec in concediu si n-as mai fi vrut sa car "biroul" cu mine, de asta m-am agitat. Noroc ca mai e spatiu in valiza
Problema tre' s-o rezolve ei cumva, intrebarea este cand.

Da si eu la fel plec in concediu si am vrut sa depun mai repede. Am sunat la asistenta anaf si un domn mi-a spus ca a intrat un ordin in vigoare si va fi si pentru luna iulie cu ceva modificare in formular. I s-a spus sa ne transmita ca saptamana aceasta se va rezolva dar din moment ce maine e vineri nu crede si spera ca totusi saptamana viitoare sa se rezolve. Deci stam si asteptam....
-
"Babaietzi" pai nu ati citit ce tocmai a postat TomaC pe blog. De ce va mai agitati? ANAF-ul nu ia vacanta! Lucreaza la noul formular toata luna, zi de zi, si ni-l da pe 25!

Doar Chuck Norris a depus decontul de TVA pe iulie 

-
Am incercat de mai multe ori si nu merge, (eroare regula: R_TEMP201907: Momentan nu puteti depune o declaratie pentru aceasta perioada)