Preluare stocuri initiale

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
poianal963

Preluare stocuri initiale

#1 Mesaj de poianal963 »

Nomenclatorul de articole pe catre vreau sa-l preiau este foarte mare. Am citit pe forum despre modalitatea de preluare stocuri initiale, dar nu exista nicaieri butonul "Preluare automata". Nu-l vad eu?

erdeim

#2 Mesaj de erdeim »

Daca verificati mai bine (vers.3.0.324) la "configurare societati" -> "preluare stocuri initiale..." in partea drepta sus (langa "filtrare dupa:") gasiti "Preluare automata...". Este important ca sa fie devalidat, doar atunci puteti face preluarea.

poianal963

#3 Mesaj de poianal963 »

Nu, lucrez pe versiunea 3.0.324 si in "Preluare stocuri initiale", dupa "Filtrare dupa...", nu exista butonul "Preluare automata". Soldurile din balanta le-am preluat manual, a fost ok, dar la stocuri nu reusesc. Care ar fi rezolvarea? Multumesc pentru raspuns!

poianal963

scuze

#4 Mesaj de poianal963 »

Mea culpa, am gasit butonul "preluare automata...". Cred ca aveam probleme cu instalarea corecta a noii versiuni 3.0.324. Multumesc mult!

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Preluare automată funcționează numai dacă preluați din baze de date SAGA.
Dacă ați utilizat un alt program, din acesta trebuie să aveți un fișier de import așa cum e descris în help, iar importul să-l realizați prin opțiunea "Import" din meniul "Diverse"
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns