Tichete cadou 2019
-
Tichete cadou 2019
Buna ziua,
S-a stabilit acordarea tichetelor cadou pentru salariati in valoare de 500 lei. 150 lei sunt neimpozabili. Unde pot introduce restul de 350 lei astfel incat sa li sa retina si contributiile sociale. Introducand pe Tichete cadou nu retine decat impozitul.
Va multumesc,
S-a stabilit acordarea tichetelor cadou pentru salariati in valoare de 500 lei. 150 lei sunt neimpozabili. Unde pot introduce restul de 350 lei astfel incat sa li sa retina si contributiile sociale. Introducand pe Tichete cadou nu retine decat impozitul.
Va multumesc,
Re: Tichete cadou 2019
Alte venituri.
- fagarasa176
Angajatii nu au copii minori?
In stat diferenta impozabila o duci pe tichete cadou
In stat diferenta impozabila o duci pe tichete cadou
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
buna ziua,
in CF scrie ca primele oferite in bani, natura sau tichete cadou pana la suma de 150 lei sunt neimpozabile.
unde se introduc pt a nu le aplica niciun impozit/contributie? daca sunt introduse la tichete cadou, le aplica impozit.
daca este introdusa la alte venituri, la fel, aplica impozit.
multumesc,
in CF scrie ca primele oferite in bani, natura sau tichete cadou pana la suma de 150 lei sunt neimpozabile.
unde se introduc pt a nu le aplica niciun impozit/contributie? daca sunt introduse la tichete cadou, le aplica impozit.
daca este introdusa la alte venituri, la fel, aplica impozit.
multumesc,
- fagarasa176
Fiind venituri neimpozabile nu apar in statul de salarii, nu se introduc nicaieri
-
Din "Operatii" .... " State salarii " selectati salariatul, apasat butonul " Tichete ..." si, sigur va veti rezolva problema.
-
@crisanc615 sunt neimpozabile pana la 150 daca le dai cu ocazia Pastelui, Craciunului, 1 iunie, 8 Martie... Acum cu ce ocazie "de lipsa de impozit" le dai? Cu ocazie de...pandemie?
Eu zic ca sunt impozabile integral si le inregistrezi pe la state salarii, detalii,alte venituri...si programul iti calculeaza tot ce ai de plata pentru ele.
Eu zic ca sunt impozabile integral si le inregistrezi pe la state salarii, detalii,alte venituri...si programul iti calculeaza tot ce ai de plata pentru ele.
- fagarasa176
Poate omul lucreaza la statul lunii aprilie, cand a fost Pastele

-
de Paste. problema este ca daca le introduc ca tichete cadou, sunt impozitate (programul le impoziteaza automat). daca introduc suma la Alte venituri, tot asa, programul o impoziteaza. de aceea intrebam unde se introduc. multumesc
-
La"articole contabile" , de mana 6421=5328 pentru cele neimpozabile. Restul (ce depaseste) la"alte venituri" asa cum am zis.
Nu apar pe statul de plata.
Nu apar pe statul de plata.