va rog sa ma ajutati in legatura cu programul saga c,deoarece am pe el varianta 516,si eu nu mai am licenta pentru acest program ca nu mai lucrez si am incercat sa actualizezi varianta 517 din alt program de pe alt calculator si nu ma lasa ,desi este tot pe licenta mea si nu mai pot sa intru de loc in saga c de pe calculatorul meu si trebuie sa scot o balanta analitica si am mai multe societati in care nu mai am acces de loc,va rog mult de tot. multumesc.
.mai am problema la saga PS in luna noiembrie am dat arenda si nu pot face dec'.112 ca imi apare eroare ca nu au fost preluate nici o persoana dar in decl imi apare numai suma de plata aferenta lunii noiuembrie ce sa fac
despre program saga c,saga PS
Re: despre program saga c,saga PS
Acum poate o sa par rautacios, dar daca nu ai licenta, de ce ai mai actualizat programul?
Ce inseamna ca ai incercat sa actualizezi programul pe alt calculator? Adica ai doua licente SAGA C pe doua calculatoare? Cum ai transferat datele pe celalalt calculator si ce eroare iti apare pe acel calculator?
In legatura cu SAGA PS, vrei sa generezi declaratia pe luna noiembrie sau decembrie? Arenda a fost platita in luna noiembrie si acum vrei sa generezi D.112 pe luna noiembrie?
Ce inseamna ca ai incercat sa actualizezi programul pe alt calculator? Adica ai doua licente SAGA C pe doua calculatoare? Cum ai transferat datele pe celalalt calculator si ce eroare iti apare pe acel calculator?
In legatura cu SAGA PS, vrei sa generezi declaratia pe luna noiembrie sau decembrie? Arenda a fost platita in luna noiembrie si acum vrei sa generezi D.112 pe luna noiembrie?