Buna ziua,
Am revenit cu informatii...
Am trimis mail la Saga unde am prezentat situatia si am atasat si programul ca sa verifice si ei in caz ca era necesar acest lucru, iar in primul mail mi s-a raspuns ca "Numarul contractelor trebuie sa fie unice. Consultati si
https://www.sagasoftware.ro/?p=254" ,
Apoi eu am raspuns ca stiu ca numerele trebuie sa fie unice, eu chiar respect acest lucru la celelalte firme pe care le am, si am cerut totusi daca se poate sa se faca o "setare" la mine in program, ca desi daca apare informare ca sunt mai multe contracte cu acelas numar, eu totusi sa pot sa generez Revisalul, ca nu cred ca vor fi erori la depunere deoarece daca celalalt contabil a reusit sa inregistreze in programul ReviSal de la ITM, atatea contracte cu numere identice si nu a primi erori sau nu s-a sesizat nimeni, nu ar avea de ce sa nu mearga... si am primit iarasi raspuns: "Nu este posibil ce doriți."
Asa ca m-am resemnat si o sa lucrez de doua ori de acum inainte, odata in ReviSal si a doua oara in revisalul din Saga...dar totusi tind sa cred ca nu e imposibil ce doresc eu... dar probabil nu este timp fizic pentru o asa modificare, iar cei de la Saga sunt prinsi cu alte modificari mai urgente...
Sa aveti o zi frumoasa!