Concediu de odihna

deacg555

Concediu de odihna

#1 Mesaj de deacg555 »

Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Cum pot inregistra un concediu de odina in acest program. Concediul obligatoriu e de 21 de zile stipulat in contract. Nu si-a luat nici o persoana concediu pana acum. Si trebuie ca toata luna decembrie sa o inregistrez ca si concediu . Numai ca luna decembrie are 20 zile. Cum procedez? Si ca forma legala si ca inregistrare? Va multumesc.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

:lol: :lol: :lol:
nu ai ce face ... decat 20 zile in decembrie si 1 zi in ianuarie

inregistrarea o face programul... doar bagi zilele de concediu

balintg

Re: Concediu de odihna

#3 Mesaj de balintg »

O zi de concediu de odihna pune pe ziua de : 30 noiembrie 2005 si 20 de zile pe luna decembrie 2005. :roll:
Concediul de odihna pe anul curent nu se reporteaza pe urmatorul an fiscal. :)

Doriana

#4 Mesaj de Doriana »

parca se putea lua in anul urmator concediul, asta daca nu s-a schimbat cu ultima modificare codul muncii.... :roll:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

Doriana

#5 Mesaj de Doriana »

balintg scrie:..........Concediul de odihna pe anul curent nu se reporteaza pe urmatorul an fiscal. :)
deci revin.... concediul de odihna nu are nimic cu anul fiscal,...codul muncii vorbeste da en calendaristic...... :arrow: art 141 alin 3 codul muncii prevede ca ` angajatorul este obligat sa acorde concediu, pana la sfarsitul anului urmator, tuturor salariatilor care intr-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihna la care aveau dreptul`....... 8)

deci cred ca e ok pontarea zilei restante pe 03.01.06.... :)
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

balintg

#6 Mesaj de balintg »

Da, ai dreptate... asa este..., deci poti sa faci pontarea salariatilor in concediu de odihna si pe ziua de 03.01.2006! :roll:

Scrie răspuns