Am citit si eu, si pe forum si prin Ordononta (ca TomaC ma trimite la Ordonanta mereu)
M-am dus la AICI...satane
Dau sa incarc documentul, si scrie cu portocaliu SEMNATURA DIGITALA: NECESARA (am crezut ca nu vad bine)
Mi-l imaginam pe TomaC cum o strangea pe Violeta de gat si o certa cu ce este scris in Ordonantele semnate de ea.
Intr-un final am semnat digital toate declaratiile (chiar daca nu sunt eu reprezentantul firmelor) si le-am trimis
Macar am primit un numar de inregistrare
Cand am trimis emailul nu s-au deranjat (dupa ce le-am trimis la firme sa semneze olograf, sa le scaneze si sa le retrimita ca eu la randul meu sa le trimit, nu am primit nimic)
Ba am primit ceva: o palma: oficial - nu stiu unde este scris - TOATE ADRESELE DE EMAIL au fost inchise. Munca mea de aproape 3 ore (scanari, trimiteri la firme, stat la telefon sa conving pe unul si pe altul) a fost recompensata cu inchiderea adreselor de unde as fi putut macar primi ceva.
Acum am primit numar de inregistrare.
Sunt atat de linistit ca parca vad ca n-am pus cine stie ce: data, numele...in acele PDF-uri
Cat stress! Cred ca o sa ma duc sa ma operez de coronavirus dupa trece nebunia asta!