Buna ziua .la mine dupa noua actualizare 3.0.522.,nu potvizualiza sau printa statul pt OUG 30 pentru luna 03.2020 ,desi am perioada de somaj 16.03.2020-31.03.2020.Mai are cineva problema asta ?
Multumesc .
Stat somaj
Re: Stat somaj
Poziționează-te pe luna aprilie.
-
Multumesc.! Asa a ,mers . 

-
Buna ziua. Incepand cu data de 17.03.2020, toti sportivii clubului nostru (angajati cu contracte de activitate sportiva) au intrat in somaj tehnic pe toata perioada in care este declarata situatie de urgenta. S-au intocmit toate actele necesare pentru obtinerea indemnizatiilor de somaj tehnic. In luna martie, obtin venituri din activitatea sportiva desfasurata pana la data de 16.03.2020. Cum evidentiez in statul lunii martie faptul ca 1/2 din luna martie acestia sunt in somaj tehnic, astfel incat la trecerea in luna urmatoare, respectiv in luna aprilie, luna in care se incaseaza sumele de la AJOFM, sa pot genera un stat de plata care trebuie semnat de fiecare in parte la primirea banilor?
scarletr871, de ce postați același mesaj, în mod repetat, în mai multe subiecte?
Nu credeți că dacă cineva ar putea să vă răspundă, vă va răspunde?
Nu mai postați așa! Postați o singură dată. Lumea de aici vă răspunde în limita timpului disponibil sau a experienței.
Dacă aveți nevoie urgentă sunați la firmă pentru asistență. Nu uitați că forumul este dedicat utilizatorilor și aici e un loc în care aceștia pot interacționa între ei.
Nu credeți că dacă cineva ar putea să vă răspundă, vă va răspunde?
Nu mai postați așa! Postați o singură dată. Lumea de aici vă răspunde în limita timpului disponibil sau a experienței.
Dacă aveți nevoie urgentă sunați la firmă pentru asistență. Nu uitați că forumul este dedicat utilizatorilor și aici e un loc în care aceștia pot interacționa între ei.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.