as aprecia nespus un pic de ajutor, sincer simt ca nu ma mai tin venele si nu de alta dar cu spitalele nu am nici o sansa zilele astea

Somaj tehnic in Decizie de la 01.04.2020 la 14.04.2020; in Revisal data sfarsit suspendare am pus 15.04.2020, conform indicatiilor "pretioase" de la ITM.
<<Data de încetare a suspendării / detaşării se înregistrează cu valoarea aferentă zilei următoare ultimei zile în care contractul a fost suspendat / detaşat. Astfel, dacă suspendarea / detaşarea încetează la termen, data de încetare a suspendării / detaşării se înregistrează cu valoarea aferentă zilei următoare datei de sfârşit a suspendării / detaşării.>>
O paranteza : Unde anume se trece Data incetarii suspendarii, ca eu nu am vazut decat coloanele Data inc.Suspendare si Data sf.suspendare. In raport pe salariat am vazut ca apar 3 coloane la suspendari : Data inc.Suspendare / Data sf.suspendare/ Data incetari suspendarii. Dar in Revisal si in Istoric salariat, nu am vazut sa existe coloana incetare suspendare .
Sa revin la problema de fapt : fac maine prelungirea ( presupunand ca apare decretul vietii) si trec in Registru data consemnarii 15.04.2020 ? si data inceput suspendare 15.04.2020 ? Ca ma gandesc ca trebuie sa fie evidentiate separat perioadele de suspendare pentru ca vom avea prevederi legislative diferite, decizii diferite. Daca fac asa cum am spus, se va suprapune data initiala de sfarsit a suspendarii (15.04) cu data de inceput a noii suspendari ( 15.04). Oare este ok ?