Nedeclarare contributie D112- somaj tehnic
Nedeclarare contributie D112- somaj tehnic
Buna ziua. Am primit o notificare de la Anaf ca nu am declarat CAM la luna aprilie 2020. La luna aprilie salariatii au fost in somaj tehnic si am avut de declarat doar ce s-a incasat pentru luna martie de la somaj, CAM 0.In momentul validarii D112 mi-a sters contributia. Chiar daca am incercat sa o reintroduc mi-a sters-o la validare. Ce pot sa fac? Multumesc
Re: Nedeclarare contributie D112- somaj tehnic
Generează xml și validează-l cu DukIntegrator. Ce rezultă depui la anaf.
-
Refaceti D112. Asigurati-va ca ati pus bifa pe rectificativa.
Verificati daca dupa refacere v-a aparut si creanta 46(480). Validati D112 numai cu 2.VALIDARE.
Verificati daca dupa refacere v-a aparut si creanta 46(480). Validati D112 numai cu 2.VALIDARE.
si eu am aceeasi problema.am refacut-o de 20 de ori ;XML apre cu erori:curios,daca reusesc sa pastrez CAM,apare eroare la calculul unui concediu medical ,care a ramas la fel;nu gasesc nici o rezolvare.
Cand o refaceti nu mai dati Validare 1, dati direct la 2 .
si eu am aceasi prb la validare 1 imi dispar toate obligatiile mai putin imp pe salarii ( rezulta doar o singura pozitie in decl)
Dar nu inteleg, daca au fost in somaj tehnic, atunci nu se datoreaza CAM....
Si in ce sectiune trebuie sa apara cu zero?
Voi verifica si eu la mine.
Multumesc
Voi verifica si eu la mine.
Multumesc
Pentru StefI
Inainte de a genera fisierul pdf vezi ce creante sunt bifate in program, si vezi daca toate apar in D.112 dupa utilizarea butonului "1.actualizare angajator".
Inainte de a genera fisierul pdf vezi ce creante sunt bifate in program, si vezi daca toate apar in D.112 dupa utilizarea butonului "1.actualizare angajator".
PDF-ul șterge contribuțiile cu 0.
Generați xml.
Generați xml.
A, inteleg, trebuie sa verifi pe prima pagina si pe a 2-a, acolo unde apar contributiile fiecare in parte cu suma, eu am avut 57 lei, deoarece am avut partial lucrat, partial in somaj in ambele luni, atat pe aprilie cat si pe mai, atunci e ok, nu aveam cum sa am zero.
Multumesc