extras revisal
extras revisal
cum pot sa printez un extras contracte de munca din revisal ?
Re: extras revisal
ai o imprimata in dreapta in colt in registru de evidenta al salariatilor se poate lista de acolo.. daca e vorba de Saga.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
sau vezi aici
Buna seara! rog ajutor.
Am transmis gresit data de suspendare a CIM, (cand a fost suspendata activitatea restaurantelor), în loc de 18.03.2020 ca data de incepere suspendare, am trecut 17.03.2020. A urmat apoi alte suspendari tot din doua in doua saptamani incepand cu luna mai, pana in prezent. Normal, ITM-ul a constatat greseala si mi-a dat termen de corectie. Îmi puteti spune cum fac aceasta corectie si cum o transmit? (din SAGA)
Multumesc!
Am transmis gresit data de suspendare a CIM, (cand a fost suspendata activitatea restaurantelor), în loc de 18.03.2020 ca data de incepere suspendare, am trecut 17.03.2020. A urmat apoi alte suspendari tot din doua in doua saptamani incepand cu luna mai, pana in prezent. Normal, ITM-ul a constatat greseala si mi-a dat termen de corectie. Îmi puteti spune cum fac aceasta corectie si cum o transmit? (din SAGA)
Multumesc!
Dacă are suspendare din 18/03 până la 31/07 fără a avea vreo perioadă activă în acest interval, corectați data de început suspendare, din 17/03 în 18/03 și transmiteți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc, Tomac. Da, am si doua contracte cu activare - concediu medical si iar suspendare.Aici e problema cu care ma confrunt...
Atunci, acolo, trimiteți acum, fiecare perioadă de suspendare și activare, distinct, folosind datele corecte.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Mulțumesc! Am rezolvat. E atât de simplu... când știi !!!