Angajare gresita la un alt angajator in Revisal

iridone

Angajare gresita la un alt angajator in Revisal

#1 Mesaj de iridone »

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea problema....
Am preluat cateva firme care isi tineau registrul de angajati in programul REVSAL de la ITM .
Problema este ca am inregistrat o angajare la o alta firma decat la cea care trebuia...dar am observat la timp gresala si nu am transmis on-line Revisalul DAR angajatul a ramas inregistrat si nu stiu cum sa-l sterg...pt ca daca vor fi modificari sau o noua angajare atunci chiar ca imi va aparea si la ITM angajarea eronata...
Cum sa-l sterg? :roll: Nu stiu daca varianta cu radierea este ok...pt ca angajatul nu apare declarat la ITM ca sa il radiez, apare doar in programul meu de Revisal

Multumesc!

pomparaus

Re: Angajare gresita la un alt angajator in Revisal

#2 Mesaj de pomparaus »

Incetarea contractului cu aceeasi data la care angajatul si-a inceput activitatea.
Mentionarea, la rubrica de observatii, a temeiului legal cu explicatia in cauza: Alt temei, declarat eronat pe o alta companie.
Introducerea contractului de munca la angajatorul corect, cu mentiunea: declarat initial eronat pe o alta companie.
Varianta cu stergerea nu exista in Revisal.

iridone

#3 Mesaj de iridone »

Multumesc!
O mare tampenie ca nu se poate sterge un angajat introdus eronat desi nu s-a generat Revisalul pentru trimitere...
Asta e...Asa o sa fac!

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Scrie răspuns