Buna! Am urmatoarea problema:
am facut de ex. 2 receptii in SAGA S.
Am generat articolele contabile si le-am transferat in SAGA C cu bifa
pusa pe actualizare nomenclatoare furnizori/clienti.
In SAGA C apar notele contabile cu 401.0001 (sa zicem) cu suma pe credit insa in situatia furnizorilor nu imi apar facturile.
Nu fac ceva bine?
Am incercat, le-am sters din SAGA S si le-am transferat inca o data si acelasi rezultat.
In balanta analitica imi apar sumele pe credit la 401.0001 dar nu si in situatia operativa cu soldurile si nu inteleg de ce?
Multumesc pentru orice idee.
Andrei
transfer receptii din saga S in saga C
Re: transfer receptii din saga S in saga C
daca in saga c exista deja furnizorii la care ai facut cele doua receptii si in saga s la 401 ai deschis alt analitic fata de cel din saga c atunci e normal sa nu mai corespunda situatia furniz. in balanta pe analiticandreip scrie:Buna! Am urmatoarea problema:
am facut de ex. 2 receptii in SAGA S.
Am generat articolele contabile si le-am transferat in SAGA C cu bifa
pusa pe actualizare nomenclatoare furnizori/clienti.
In SAGA C apar notele contabile cu 401.0001 (sa zicem) cu suma pe credit insa in situatia furnizorilor nu imi apar facturile.
Nu fac ceva bine?
Am incercat, le-am sters din SAGA S si le-am transferat inca o data si acelasi rezultat.
In balanta analitica imi apar sumele pe credit la 401.0001 dar nu si in situatia operativa cu soldurile si nu inteleg de ce?
Multumesc pentru orice idee.
Andrei
la receptie se introduce si factura si achitarea acesteia sa aiba acelasi nr. de cont analitic si in saga s si in saga c
situatia furniz. din saga c listata separat si situatia furniz.din saga s listata separat cumulate da soldul din balanta incearca si vei reusi

facturile si platile introduse in saga s nu apar in saga c, se transfera doar notele contabile... din s trebuie sa iti listezi situatia clienti / furnizori dar si jurnalele tva aferente....
atentie la furnizori la configurare , in s sa dai acelasi ct analitic ca in c, de ex daca in c ai 401.00001 deja, pt fz nou faci in c 401.00002 iar in s daca e primul va avea cod 00001 dar analitic 401.00002....sper ca e clar acum.... 

Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...