chestiuni tehnice
chestiuni tehnice
Eprima data cand scriu aici,asa ca daca gresesc cu ceva...scuzati-ma!De la ultimele doua actualizari imprimanta nu imi mai scoate corect anumite declaratii...sau op.Literele sunt mult mult marite,nu stiu ce sa mai fac!Daca aveti o solutie sau cineva a mai patit asa ceva!
Exista o prima oara in orice.
Daca nu cumva ai facut modificari in proprietatile imprimantei, sa fi ales altfel de fonturi, este intr-adevar o problema.
Ar fi bine sa ne spui sice tip de imprimanta folosesti ca sa ne dam cat mai multi cu parerea.
Eu de exemplu folosesc o imprimanta CANON pe laser (pe care am dat acum 2 ani 370 lei iar acum e undeva in jurul a 300 lei, si merge mititica din toate pozitiile.
Eu nul sunt curios ce tip de imprimanta folosesti.
Daca nu cumva ai facut modificari in proprietatile imprimantei, sa fi ales altfel de fonturi, este intr-adevar o problema.
Ar fi bine sa ne spui sice tip de imprimanta folosesti ca sa ne dam cat mai multi cu parerea.
Eu de exemplu folosesc o imprimanta CANON pe laser (pe care am dat acum 2 ani 370 lei iar acum e undeva in jurul a 300 lei, si merge mititica din toate pozitiile.
Eu nul sunt curios ce tip de imprimanta folosesti.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Problema e mai degraba de la sistemul de operare sau de la driverele imprimantei. Incercati stergerea driverelor, dezinstalarea acestora si reinstalarea lor.
Trebuie sa stiti, ca in unele cazuri chiar si virusii pot afecta subsistemul de imprimare a Windows.
Trebuie sa stiti, ca in unele cazuri chiar si virusii pot afecta subsistemul de imprimare a Windows.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.