Salut Nu pot decarca ultima versiune , am urmatorul mesaj,, SetupC_Update.exe
https://www.sagasoft.ro//update/SetupC_Update.exe
Fișierul nu se poate descărca în siguranță" Ce pot sa fac? Multumesc
descarcare ultima versiune
Re: descarcare ultima versiune
dezactiveaza antivirusul!
Sau treci folderul unde descarci fisierul executabil, impreuna cu folderul "SAGA C.3.0" la exceptii.
Daca este nevoie seteaza si pagina de web la exceptii sau site de incredere.
Daca este nevoie seteaza si pagina de web la exceptii sau site de incredere.
Daca statul roman trecea pe aplicatii executabile pe Linux,
cum a facut statul Bavarez pentru economii,
obliga si firmele de aplicatii (gen SAGA, si altele) sa
faca aceste aplicatii executabile sub Linux.
Nu am fi avut probleme cu windoze si o gramada de frane.
Cum vrei sa dai jos un executabil in care lucrezi,
ori ti-l sterge, ori nu ti-l lasa , ori iti sterge tot ce ai
in PC si te mai trezesti si infractor.
cum a facut statul Bavarez pentru economii,
obliga si firmele de aplicatii (gen SAGA, si altele) sa
faca aceste aplicatii executabile sub Linux.
Nu am fi avut probleme cu windoze si o gramada de frane.
Cum vrei sa dai jos un executabil in care lucrezi,
ori ti-l sterge, ori nu ti-l lasa , ori iti sterge tot ce ai
in PC si te mai trezesti si infractor.
@stroescud : Linux cu 1,84% din instalari pe device-uri nu cred ca este o alegere buna (https://gs.statcounter.com/os-market-sh ... /worldwide) ... realitatea este ca windows (cu bune si cu rele) este lider. Linux este dificil de folosit pentru utilizatorii comuni; daca era altfel, avea o mult mai mare raspandire - este mai mult pentru utilizatorii de PC care sunt curiosi cum arata si un alt sistem de operare - incearca si revin la Windows !
.. no offence !
P.S. ... si da, Linux nu este tinta creatorilor de malware nu pentru ca ar fi impenetrabil sau inatacabil si pentru ca nu este atractiv datorita numarului mic de instalari (si de posibile victime) !

P.S. ... si da, Linux nu este tinta creatorilor de malware nu pentru ca ar fi impenetrabil sau inatacabil si pentru ca nu este atractiv datorita numarului mic de instalari (si de posibile victime) !
P.P.S.- Ai uitat sa mentionezi comisioanele grase, de milioane de dolari, luate de diverse persoane conducatoare de entitati statale si/sau de persoane particulare pentru licentele windoze pentru ministere, scoli, si alte premarii!ovidiuo scrie: ↑Dum Sep 06, 2020 5:56 pm @stroescud : Linux cu 1,84% din instalari pe device-uri nu cred ca este o alegere buna (https://gs.statcounter.com/os-market-sh ... /worldwide) ... realitatea este ca windows (cu bune si cu rele) este lider. Linux este dificil de folosit pentru utilizatorii comuni; daca era altfel, avea o mult mai mare raspandire - este mai mult pentru utilizatorii de PC care sunt curiosi cum arata si un alt sistem de operare - incearca si revin la Windows !.. no offence !

Asta este obiectivul primordial din La rRomanica pentru folosire windoze.
@stroescud : Aici aveti perfecta dreptate !