Saga te intreaba : in luna anterioara s-a acordat somaj tehnic, s-au recuperat sumele in luna curenta? Daca i-am zis nu in iunie (pentru ca, cica, s-a uitat descarcarea cererii de pe site - in 27.06 am sunat sa vad de ce nu primisem banii, apoi s-a "uitat" si darea in plata - m-a sunat angajatorul abia pe 06.07 sa imi spuna ca nici atunci nu primisera banii si abia atunci s-au executat si ei, la al doilea telefon), in iulie Saga uita de somajul meu tehnic din mai neincasat

De cand a aparut 112 ca program pana in august anul trecut cand am trecut pe Saga, am completat manual declaratiile, pentru ca nu existau atatea aberatii.. Am o senzatie ca daca ma apuc sa completez manual declaratia pe iulie cu somaj tehnic o sa fiu mai aproape mult de pensie cand termin...
Am depus 112 pe iulie doar cu salariile curente, desi platile le-am facut inclusiv cu cele pt somajul tehnic incasat. Acum ma apucasem de rectificativa, cand m-a traznit ideea ca ar fi cineva destept pe aici care sa ma invete cum sa nu muncesc atatea ore...
Vi s-a intamplat? Ati rezolvat?