Buna, o colega intra in con.med cod 08, incepand cu data de 13.10.2020-09.01.2021. Data nasterii copilului 29.11.2020. Cand ii tranmit suspendarea si cu ce data? Ii modific si salariul? are 2230brut.
multumesc frumos!
SUSPENDAREA CIM PENTRU CONCEDIU CRESTERE COPIL
Re: SUSPENDAREA CIM PENTRU CONCEDIU CRESTERE COPIL
La încetarea CM pentru lăuzie. Acesta este de minim 42 de zile începând cu ziua nașterii copilului.
Salariata este obligată să predea CM firmei în maxim 5 zile de la terminarea lunii. Ultimul CM se predă mai repede, de preferat anterior zilei de final din CM și odată cu predarea CM către firmă va face o cerere pentru acordarea CIC. CIC se acordă din prima zi de după ultima zi de CM pentru lăuzie. Suspendarea se operează și se trimite în REVISAL cu cel puțin o zi înainte de data de la care începe CIC.
Salariata este obligată să predea CM firmei în maxim 5 zile de la terminarea lunii. Ultimul CM se predă mai repede, de preferat anterior zilei de final din CM și odată cu predarea CM către firmă va face o cerere pentru acordarea CIC. CIC se acordă din prima zi de după ultima zi de CM pentru lăuzie. Suspendarea se operează și se trimite în REVISAL cu cel puțin o zi înainte de data de la care începe CIC.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.