Curs valutar de referinta
Curs valutar de referinta
Buna seara, la inchiderea de luna imi cere sa completez cursurile valutare de referinta. Am urmat pasii gasiti pe acest forum: am verificat si local si cu serverul sa fie bifata casuta de preluare curs valutar (am si schimbat intre ele de mai multe ori deoarece stiu ca bnr-ul nu prea merge si am ales infovalutar). Nici o problema la conexiunea cu internetul.
Ce-i de facut in aceasta situatie? Multumesc.
Ce-i de facut in aceasta situatie? Multumesc.
Re: Curs valutar de referinta
Este posibil ca o aplicație - fie antivirus fie un firewall să blocheze accesul la internet.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Ok, se pare ca nu conexiunea cu internetul este de vina, ci o moneda noua (simbol) care a aparut in dreapta si care are cursul valutar necompletat (nepreluat). Ideea este ca noi nu am folosit aceasta moneda, nu avem tranzactii cu aceasta moneda. Nu stiu cum a aparut acolo si nu stiu cum o pot sterge.
Sugestii? Multumesc
Sugestii? Multumesc
Simbolul este EEK si a aparținut acum ceva timp Estoniei
) Nici nu imi apare la valuta in Saga
. Nici nu stiu daca de aici este problema sau nu, ca nu pot face nota contabila pentru diferente.
Astept, va rog putin ajutor.
Multumesc.

Astept, va rog putin ajutor.
Multumesc.
Nu cumva l-ai ales in loc de EUR?
Simbolul Eek nu exista in lista la valuta. M-am gândit ca asta ar putea fi. A fost scris din greșeală Eek in loc de EUR, salvat și apoi corectata greșeală. Și a rămas cumva salvat acest simbol. Altfel nu văd cum a ajuns acolo. Totuși nu am tranzacții pe aceasta valuta.
Ce pot face acum sa pot prelua diferențele de curs valutar?
Ce pot face acum sa pot prelua diferențele de curs valutar?
Rezolvat!
Multumesc Saga, multumesc Balasze!
Am gasit tranzactia unde am pus EEK in loc de EUR.
Multumesc Saga, multumesc Balasze!
Am gasit tranzactia unde am pus EEK in loc de EUR.
Buna ziua, am urmatoarea situatie: la inceputul anului, cursul valutar la euro nu este corelat cu cel real si astfel in jurnalul de banca soldul in lei e eronat. In ecranul de intretinere baze de date la general am bifat preluare curs valutar bnr.ro.
Intrebarea mea este: cum/de unde setez cursul valutar la inceputul anului, pentru a-mi evalua corect Euro.
Multumesc.
Intrebarea mea este: cum/de unde setez cursul valutar la inceputul anului, pentru a-mi evalua corect Euro.
Multumesc.
- fagarasa176
1. Pune bifa la "infovalutar.ro"
2. Calculezi manual si regelezi prin NC diferentele
2. Calculezi manual si regelezi prin NC diferentele
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!