probleme instalare update

ungureanub

probleme instalare update

#1 Mesaj de ungureanub »

Salut! am o problema cu instalarea versiunii Saga C3.0.326, nu ma lasa sa fac update-ul, se opreste instalarea la sc.exe; am incercat toate cele 3 variante de download si nu a mers; am incercat sa instalez din nou programul si se opreste tot la sc.exe. S-a mai confruntat cineva cu o asemena problema? Daca da sa-mi spuna si mie cum a facut. Multumesc!

balazse

#2 Mesaj de balazse »

Problema am patit si eu mai demult, problema vine de la descarcare. La mine problema a provenit ca s-a descarcat prea rapid fisierul, si desi aparea ca totul e ok fisierul nu avea marimea care scria pe web. Din pacate nu stiu din ce cauza. Incercati utilizarea "actualizarea automata", care se afla la "ajutor" sau mai incercati sa descarcati fisierul (dupa cateva descarcari am reusit descarcare asa cum trebuia).

cretum

#3 Mesaj de cretum »

Asa cred si eu ca folosind butonul de la ajutor o sa reusiti. Am actualizat ei eu ptr. prima data asa si am reusit. pina la ajutorul asta imi actualiza cineva ,ma temeam sa nu incurc ceva.

ungureanub

#4 Mesaj de ungureanub »

Nu am internet pe calculatorul unde am instalat Saga; prin urmare nu reusesc in continuare sa instalez noua versiune si mai mult decat atat nu mai pot sa intru deloc in program :(. Le-am scris celor de la Saga, dar nu am primit nici un raspuns:( inca.

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Incercati sa mai descarcati inca o data, poate merge sau asteptati pana luni dimineata si sunati la Saga.

Scrie răspuns