Adeverinta medicala
Adeverinta medicala
Buna ziua,
Adeverinta medicala actualizata conform Ordinului 502 din 26 03.2020, o pot gasi in saga? sau trebuie actualizata. Multumesc mult
Adeverinta medicala actualizata conform Ordinului 502 din 26 03.2020, o pot gasi in saga? sau trebuie actualizata. Multumesc mult
Re: Adeverinta medicala
Ai generat adeverinta si nu a fost conform?
Da, medicii trimit salariatii inapoi cu adeverintele care se genereaza acum din Sag.
Ai verificat ce diferențe sunt?
Pentru PopaD975
Si pentru ce cauza se respinge acceptarea lor?
Si pentru ce cauza se respinge acceptarea lor?
Am dat si eu o adeverinta, a doua seara m-a sunat o asistenta sa-mi spuna ca nu e buna adeverinta,
iar a doua zi dimineata m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai e nevoie de adeverinta, pacientul decedase.
Nu mi-a zis ce nu-i bine, mi-a zis doar ca nu este buna si trebuie alta.
iar a doua zi dimineata m-a sunat sa-mi spuna ca nu mai e nevoie de adeverinta, pacientul decedase.
Nu mi-a zis ce nu-i bine, mi-a zis doar ca nu este buna si trebuie alta.
Intodeauna trebuie sa le solicitati si o baza pentru refuz, altfel oricine poate refuza orice, doar asa ca nu ii place cum arata, nu ca ar fi gresit continutul.
Aduceti aminte de cei de la finanate cand au refuza in anumite declaratii spre scanare (sau de pe discheta) doar pentru ca pe format hartie aparea o alta versiune decat ar fi dorit ei, desi imaginea de scanare/fisierul de pe discheta nu era afecta de acea informatie.
De altfel, daca nu se afla ce nu este bine, nici nu se poate remedia.
Aduceti aminte de cei de la finanate cand au refuza in anumite declaratii spre scanare (sau de pe discheta) doar pentru ca pe format hartie aparea o alta versiune decat ar fi dorit ei, desi imaginea de scanare/fisierul de pe discheta nu era afecta de acea informatie.
De altfel, daca nu se afla ce nu este bine, nici nu se poate remedia.
-
pentru ca nu apar notele explicative, de aia refuza. informatiile de cm sunt aceleasi. am patit si eu. Ar fi util sa puna Saga copy-paste din modelul de adeverinta, pentru ca unii char nu pot mai mult 

Ce fel de "note explicative" (acum apare si tabelul gol, daca nu sunt date)?
-
buna ziua.
intrebare: la ce se refera medicul cand solicita adeverinta medicala de acordare CM sa fie detaliata ? multumesc
intrebare: la ce se refera medicul cand solicita adeverinta medicala de acordare CM sa fie detaliata ? multumesc
Nu ar fi mai bine sa intrebi direct de la medic? Exista un formular si atat, nu exista simplificat sau detaliat.
-
Eu cand imi cere un salariat adeverinta pentru medic listez ambele variante pe care le scoate SAGA. Sa isi aleaga medicul pe cea care-i convine. Pana acum nu am avut "retururi".
Pentru TobosV790
Ce intelegi prin "ambele variante"? Te referi la "fisiere" -> "salariati" -> "adeverinte" -> "sanatate" si "acordare CM"?
Ce intelegi prin "ambele variante"? Te referi la "fisiere" -> "salariati" -> "adeverinte" -> "sanatate" si "acordare CM"?