Somaj tehnic
Somaj tehnic
Buna ziu,
Incepand cu 25.10.2021 se procedeaza la fel ca anul trecut, in sensul ca se suspeda cont. cu art 52 alin1 lit C si apoi se descarca formularele?
Multumesc
Incepand cu 25.10.2021 se procedeaza la fel ca anul trecut, in sensul ca se suspeda cont. cu art 52 alin1 lit C si apoi se descarca formularele?
Multumesc
-
Re: Somaj tehnic
anghelusm: Daca masurile de protecție sociala sunt cele din Ordonanța de urgenta a Guvernului nr.111/2021, va sugeram sa așteptați pana ce modelele cererilor, declarației pe propria răspundere si lista persoanelor vor fi încărcate si pe platforma aici.gov.ro. Pana in aceasta dimineața, acestea încă nu sunt încărcate. Modelele cererilor, declarației pe propria răspundere si lista persoanelor au fost aprobate prin Ordinul ministrului muncii si protecției sociale nr.947 din 15 octombrie 2021 -MO I Nr.1001/20.10.2021.
Buna seara!
Am si eu doi angajati cu somaj tehnic pt luna noiembrie conf OUG 111. Cum ati procedat cu solicitarea sumelor? Pe aici.gov.ro scrie ca se vor transmite electronic la somaj si ca mai multe informatii gasim pe site-ul anofm.ro, dar pe site nu scrie nimic...eu cel putin nu am vazut!
Multumesc mult!
Am si eu doi angajati cu somaj tehnic pt luna noiembrie conf OUG 111. Cum ati procedat cu solicitarea sumelor? Pe aici.gov.ro scrie ca se vor transmite electronic la somaj si ca mai multe informatii gasim pe site-ul anofm.ro, dar pe site nu scrie nimic...eu cel putin nu am vazut!
Multumesc mult!
-
se transmit formularele conform ordin 947/15.10.2021 la adresa de mail a ANOFM de care apartineti ( judetul [email protected])
Eu am sunat la ajofm si mi-au trimis imediat fiserele pe email. Sunt fisere word. Din pacate nu stiu cum sa atasez fisierele aici
Aici sunt formularele https://www.anofm.ro/index.html?agentie ... tare=18298
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna seara. Va rog sa-mi spuneti unde operez somajul tehnic conform OUG 111/2021. Va multumesc!
În pagina concedii din statul de plată.
-
Multumesc septimiuv! Daca nu cer prea mult imi puteti spune ce bifez? Nu cred ca e bine somaj tehnic OUG 30. Multumesc anticipat
E bine OUG 30.
-
Buna septimiuv! Tinand cont ca procentul este 75% din salar, nu mi se pare facut corect calculul pe statul de plata daca bifez OUG30. Am bifat somaj tehnic simplu si pe stat imi apare calculul corect. Gresesc eu? Multumesc anticipat!
Sumele vor apărea în stat separat în luna când încasezi sumele.