Introducere facturi iesiri valuta Ungaria
Introducere facturi iesiri valuta Ungaria
Buna ziua,
va rog sa imi explicati cum sa introduc corect factura de iesire in valuta HUF.
URGENT daca se poate
va rog sa imi explicati cum sa introduc corect factura de iesire in valuta HUF.
URGENT daca se poate
Re: Introducere facturi iesiri valuta Ungaria
Intrati pe operatii ---> Iesiri valuta---> alegeti valuta dorita
Multumesc de raspuns,
ma refeream mai in detaliu, ce date introduceti la cursul valutar? 1 RON la 1 HUF sau 1 la 100 HUF?
ma refeream mai in detaliu, ce date introduceti la cursul valutar? 1 RON la 1 HUF sau 1 la 100 HUF?
In program poti lucra doar in 100HUF, deci lucrezi ca atare, adica alegi HUF, dar asta inseamna 100HUF.
Cursul este preluat automat cel de 100HUF.
Cursul este preluat automat cel de 100HUF.
si cum fac daca trec suma in huf si la ron nu ii transforma...la configurare societati e bifat operatii cu valuta
Daca ai acces la internet, atunci mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "general" -> "preluare curs valutar" si pui bifa la "infovalutar.ro".
Cand mergi la "iesiri valuta" cand la "valuta" alegi "huf" automat va pune cursul (ex: 1,3843, pentru 25.01.2022).
Daca ai de facturat 125.000 huf, atunci la pret vei trece "1.250".
Cand mergi la "iesiri valuta" cand la "valuta" alegi "huf" automat va pune cursul (ex: 1,3843, pentru 25.01.2022).
Daca ai de facturat 125.000 huf, atunci la pret vei trece "1.250".
dar factura valuta intra am 70 000huf.. ori asa in delcartie imi apar doar 700 e corect asa?
În care declarație vezi Hufi?
achizitii intracomunitare
Pentru OrosC611
Nu mai prescurta, ca altfel nu se intelege exact ce doresti, precum intotdeauna sa detaliezi problema.
In fisierul pdf D.301 vei corecta manual.
Nu mai prescurta, ca altfel nu se intelege exact ce doresti, precum intotdeauna sa detaliezi problema.
In fisierul pdf D.301 vei corecta manual.
Se poate modifica cursul la HUF de ex. la 0,0134, in acest caz se poate trece 70.000 la pretul unitar, se va calcula corect valoarea in lei.
Pentru IakabI641
Ai utilizat optiunea propusa si pe termen lung a functionat corect? Daca nu, atunci nu ii optim sa oferi solutii care nu sunt ok.
Programul lucreaza in 100HUF si nu in HUF.
Ai utilizat optiunea propusa si pe termen lung a functionat corect? Daca nu, atunci nu ii optim sa oferi solutii care nu sunt ok.

Programul lucreaza in 100HUF si nu in HUF.
Da, a functionat!
Multumesc pentru raspuns,
deci, banca la HUF va arata la 100HUF? Si orice operatiune in banca vom lucra cu 100HUF?
deci, banca la HUF va arata la 100HUF? Si orice operatiune in banca vom lucra cu 100HUF?