EROARE 101
EROARE 101
Am depus decl. 101 ptr. ONG si primesc eroare „ regula: R_PER_DECL: nu se poate inca depune pentru perioada:” Am zis ca e perioada de raportare 25.06 si am incercat sa modific perioada pe formularul ANAF dar nu accepta.Si oricum ptr. ONG nu am vazut sa fie prelungire a depunerii 101 pana la 25.06. Aveti vreo idee ce se intamplă?
Re: EROARE 101
Iti spune chiar formularul ce se intampla : nu se poate depune INCA.
Conform Calendarului de obligatii fiscale din 2022 de pe site anaf.ro declaratia 101 NU se depune in februarie 2022.
Pentru IonI459
In calendar apare termenul de depunere, ca urmare nu are legatura una cu alta, adica poate sa apara formularul azi, dar termen de depunere peste 2-3 luni (desi nu prea avem noi norocul asta).
In calendar apare termenul de depunere, ca urmare nu are legatura una cu alta, adica poate sa apara formularul azi, dar termen de depunere peste 2-3 luni (desi nu prea avem noi norocul asta).
La data publicarii calendarului apar toate declaratiile de depus si termenul de depunere al acestora in luna respectiva, cum sa nu aiba legatura...
Daca termenul de depunere va fi peste 2-3 luni cum zici, atunci se va regasi in calendarul in lunilor urmatoare...deci nu in feb
Daca termenul de depunere va fi peste 2-3 luni cum zici, atunci se va regasi in calendarul in lunilor urmatoare...deci nu in feb
Termenul se va regasii atunci, dar asta nu inseamna ca eu nu pot sa depun acum, si ca trebuie sa astept 2-3 luni, asta incercam sa mentionez.
Buna ziua, ați reușit sa depuneți 101 pentru ONG? Am si eu aceiași eroare.
De ce nu suni la ANAF si intrebati de ce apare mesajul?
Sa ne ziceti si noua.
Sa ne ziceti si noua.

Buna ziua
Am sunat la ANAF Tg Mureș si au zis ca sa schimbat termenul de depunere si încă nu este apărut formularul actualizat.
Am sunat la ANAF Tg Mureș si au zis ca sa schimbat termenul de depunere si încă nu este apărut formularul actualizat.
-
si eu tot incerc sa depun d101 dar primesc aceeasi eroare, chiar azi 07.03.22 am incercat din nou! Fara succes...
Dar de ce nu solicitati detalii direct de la cei de la ANAF?
https://www.anaf.ro/asistpublic/
Sa ne ziceti si noua ce ati aflat.
https://www.anaf.ro/asistpublic/
Sa ne ziceti si noua ce ati aflat.