ANAF - SPV si Formularul 150
Re: ANAF - SPV si Formularul 150
este declaratia GDPR, ca foloseste datele personale
Pentru BratuR509
Daca discutam despre un contribuabil mica, atunci nu au nici o baza legala de a solicita imputernicire notariala, sau de a refura cel simplu.
Daca discutam despre un contribuabil mica, atunci nu au nici o baza legala de a solicita imputernicire notariala, sau de a refura cel simplu.
Buna ziua!
Formularul 150 se poate depune online sau numai la ghiseu?
Formularul 150 se poate depune online sau numai la ghiseu?
-
Formular 150 - Se utilizează pentru obținerea dreptului de acces la serviciul de depunere on line a declarațiilor fiscale. Cererea pentru utilizarea unui certificat digital calificat se completează on-line, se listează și se depune împreună cu documentele necesare (documentul de identitate a solicitantului, în original şi în copie, documentul eliberat de contribuabil, din care rezultă dreptul solicitantului de a semna declaraţiile fiscale pentru contribuabil) la sediul organului fiscal. Avand in vedere contextul actual, Formularul 150 impreuna cu documentele necesare se poate transmite si pe adresa de e-mail a unitatii fiscale teritoriale.
@gheorghei642: Multumesc mult! O zi frumoasa!
Din propria experienta (si nu-i putin lucru apropos de ANAF Sector 4):
Pasul 1:
Am depus formularul 150
Pasul 2:
AM scanat documentele pentru inregistrarea in SPV:
- copie carte identitate
- FORMULARUL 150 (de la pasul 1), semnat si scanat
- procura notariala scanata fata-verso
Le-am pus pe toate in arhiva ceruta la inrolarea in SPV
AM primit aprobare pentru:
- depunere online declaratii
- accesare SPV
Nu am fost la ghiseu sa depun nimic; totul s-a intamplat online, si am primit aprobare de la ANAF sector 4, care este printre cele mai conservatoare dintre subunitatile ANAF.
Pasul 1:
Am depus formularul 150
Pasul 2:
- copie carte identitate
- accesare SPV
Nu am fost la ghiseu sa depun nimic; totul s-a intamplat online, si am primit aprobare de la ANAF sector 4, care este printre cele mai conservatoare dintre subunitatile ANAF.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
paturcai scrie: ↑Mie Mai 12, 2021 2:30 pm Din propria experienta (si nu-i putin lucru apropos de ANAF Sector 4):
Pasul 1:
Am depus formularul 150
Pasul 2:
- copie carte identitate
- accesare SPV
Multumesc mult! O zi frumoasa!
-
Este ciudata ce spui. Pagina aia de generare a formularului 150 exista de foarte multi ani. Nu are cum sa se activeze dreptul de depunere declaratii, doar prin generarea formularului 150 (cu documentul de confirmare, s-ar putea activa dreptul de depunere declaratii pentru orice firma).
Daca trimiti pe email formularul 150, cui, ci, procura, scanate, la unele sectoare ti se activeaza. Mie la sectorul 4 mi s-a activat in cateva ore, insa la sector 1 am trimis de mai multe ori si nimic.
Daca trimiti pe email formularul 150, cui, ci, procura, scanate, la unele sectoare ti se activeaza. Mie la sectorul 4 mi s-a activat in cateva ore, insa la sector 1 am trimis de mai multe ori si nimic.
AM primit email de la ANAF prin care mi s-a cerut ca formularul 150 semnat si scanat sa fie trimis la ei.
Urmatoarea data cand am solicitat inrolarea in SPV am tinut cont de faptul ca mi s-a cerut formularul 150 semnat si scanat si l-am pus in arhiva ceruta de introlarea in SPV.
Nu am mai avut nicio problema. A fost activat in ziua in care am solicitat inrolarea
Urmatoarea data cand am solicitat inrolarea in SPV am tinut cont de faptul ca mi s-a cerut formularul 150 semnat si scanat si l-am pus in arhiva ceruta de introlarea in SPV.
Nu am mai avut nicio problema. A fost activat in ziua in care am solicitat inrolarea
-
Aha ok. Pe email am trimis si eu formularul 150 si mi s-a activat (la sectorul 4). Nu am incercat sa pun in arhiva de la spv, o sa incerc pe viitor.
Daca nu mai sunt in posesia formularului 150 si a procurii-depuse de vreo cateva luni la fisc,ce anume atasez pentru obtinere acces in spv??Multumesc
Trebuie sa redepuneti formularul 150; acesta este valabil (daca nu este "finalizat") numai 10 zile dupa care este anulat de catre sistem
Redepuneti 150 si in acelasi timp introlti-va in SPV
Redepuneti 150 si in acelasi timp introlti-va in SPV
-
LA CE ADRESA DE MAIL ATI TRIMIS 150 SEMNAT SI SCANAT? MULTUMESCstroer1948 scrie: ↑Mar Mai 18, 2021 10:11 pm Aha ok. Pe email am trimis si eu formularul 150 si mi s-a activat (la sectorul 4). Nu am incercat sa pun in arhiva de la spv, o sa incerc pe viitor.
Ce pot face dacă nu mai pot accesa adresa de email care este trecuta pe confirmare? Pentru inrolarea în SPV mi se trimite codul de control pe o adresa de email la care nu mai am acces.