Eroare decl 394
Eroare decl 394
Buna ziua
Am eroare la decl 394
Au fost identificate următoarele ERORI:
E: op1 (100)
partener: PERSOANE FIZICA
eroare regula: R222.3: daca tip_partener = 2 si cuiP necompletat si taraP = 'RO' atunci atributul judP trebuie
sa fie completat
Nu stiu cum sa rezolv.
mai mult lucram cu persoane fizice.
multumesc.
Am eroare la decl 394
Au fost identificate următoarele ERORI:
E: op1 (100)
partener: PERSOANE FIZICA
eroare regula: R222.3: daca tip_partener = 2 si cuiP necompletat si taraP = 'RO' atunci atributul judP trebuie
sa fie completat
Nu stiu cum sa rezolv.
mai mult lucram cu persoane fizice.
multumesc.
Re: Eroare decl 394
Daca nu ai CNP, atunci se merge pe adresa, dar daca la tara ai selectat "RO", atunci trrebuie sa selectezi si judetul.
Dar am selectat si judetul si tot nu merge
Si aceeasi eroare apare?
De altfel, discutam despre o vanzare sau achizitie?
De altfel, discutam despre o vanzare sau achizitie?
Buna ziua !
Da aceeasi eroare !!
Vanzari !!
Da aceeasi eroare !!
Vanzari !!
Ati dat actualizare date la declaratie ,
daca nu ati dat nu s-a schimbat nimic chiar daca ati complectat judetul .
daca nu ati dat nu s-a schimbat nimic chiar daca ati complectat judetul .
La mine nu apare nici o eroare.
Incearca sa actualizezi programul (chiar daca ai deja vers.546) si incearca din nou.
Daca tot asa ii, atunci fa o captura (foloseste "snipping tool", iar imaginea sa il incarci pe: https://imgur.com/signin) dupa partea cu acel partener, ca nu imi vine sa cred ca iti da eroare.
Incearca sa actualizezi programul (chiar daca ai deja vers.546) si incearca din nou.
Daca tot asa ii, atunci fa o captura (foloseste "snipping tool", iar imaginea sa il incarci pe: https://imgur.com/signin) dupa partea cu acel partener, ca nu imi vine sa cred ca iti da eroare.
Ați introdus o ieșire pe client generic "PERSOANA FIZICA" cu tip factură. Modificați ieșirea respectivă introducând numele și adresa completă a persoanei, ori dacă e ieșire cu bon de casă modificați tipul ieșirii din factură în bon de casă. Și apoi actualizați datele în 394 și generați-o iarăși.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
va rog ajutati-ma cu D394 privind facturile emise de uber si bolt. In saga le-am preluat pe tip "L" dar fiind persoane fizice fara adresa sau cnp , d394 are erori .Voi cum procedati ?
va rog ajutati-ma cu D394 privind facturile emise de uber si bolt. In saga le-am preluat pe tip "L" dar fiind persoane fizice fara adresa sau cnp , d394 are erori .Voi cum procedati ?
Acelea sunt facturi simplificate în înțelesul codului fiscal
)))

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
D-le TomaC, imi puteti spune cum rezolv completarea d394? Selectez in saga la tip "M" ?
Ultima oară modificat Mie Apr 13, 2022 1:13 pm de către robut, modificat 1 dată în total.