ce acte trebuie sa prezinti la un control de la itm ?
ma refer in mod special la ,, dosarul unitatii " si ,,dosarul angajatului "
control i.t.m.
control itm
se prezinta dosarul cu state de plata, declaratiile privind comis. dovada ca ati depus revisalul , plata com.0.75 , si programarea concediilor.precum si situatia efectuarii concediilor care o listati de la salariati.
-
control i t m
daca in invitatie nu a cerut cele de mai sus nu le duceti. Chiar astazi am dat la control ce a cerut :actele soc. registru de control,state de pl cu pontajele,declaratiile, revisal ptr. angaj. sau plecari, dovada modif. contr. de munca(acte aditionale,eventual decizii). Cu cele de mai sus de care ati mentionat am avut invitatie separata(probabil sint pe domenii de act.)Angajatul tr. sa aiba fisa de pr.munci(faceti contract cu ei si se ocupa de tot )Bine inteles ca tr, sa aiba carnet de medicina muncii vizat de medic.(per. de viza difera in functie de felul activ).
-
multumiri inca o data, am vrut sa-mi fac o imagine completa a ,,dosarului" ce trebuie sa-l aibe o societate, unii inspectori se multumesc numai cu contractul de munca si daca societatea e la zi cu darile catre itm, altii au cerut o multime de acte....si ca sa previn problemele vreau sa le pun la punct .