Buna ziua
Am urmatoarea situatie: Angajata aflata in concediu crestere copil 2 ani (copilul implineste 2 ani in 14 august 2022) aduce un certificat de handicap pentru copil emis la data de 9 iunie. Cu ce data ar trebui sa ii prelungesc suspendarea avand in vedere ca de la AJOFM i-au spus ca trebuie facuta la 1 an si 11 luni si sa duca documentele acolo pentru a continua indemnizatia? Care ar fi ceea mai buna solutie?
Multumesc anticipat
concediu crestere copil si certificat de handicap
Re: concediu crestere copil si certificat de handicap
AJOFM?
Dvs puteți prelungi, la cererea salariatului, în baza documentelor justificative, la data cererii.
Dvs puteți prelungi, la cererea salariatului, în baza documentelor justificative, la data cererii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Da asa zic si eu. In baza documentelor pot sa il prelungesc cu data de 15 august nu? Dar nu stiu de ce doamna a fost pe la somaj si de acolo i au zis astea si i-au dat si un set de documente de dus acolo.
Cum se transmite in revisal prelungirea suspendarii CIM pana la 3 ani a copilul cu handicap?Prin modificare adica modific doar data de sfarsit a suspendarii sau incetez suspendarea initiala cu data de azi si fac o noua suspendare incepand tot cu data de azi?
-
In aceasta situatie, modificati data de încetare a suspendării. Se înregistrează cu valoarea aferentă zilei următoare datei de sfârşit a suspendării.