scutire impozit agricultura
scutire impozit agricultura
Buna seara,
Trebuie facuta vre-o modificare in program pentru actualizarea conforma, legeii nr. 135/ 2022, privind reducerea taxelor salariale pentru angajati?
Multumesc
Trebuie facuta vre-o modificare in program pentru actualizarea conforma, legeii nr. 135/ 2022, privind reducerea taxelor salariale pentru angajati?
Multumesc
Re: scutire impozit agricultura
ver 3.0.548 din 09.06.2022 scrie: 1. S-au implementat facilitatile salariale aplicabile pentru firmele din industria alimentara. Activarea acestora se realizeaza bifand optiunea "Aplica regimul special de taxare pentru industria alimentara" din ecranul "Configurare salarii".
ver 3.0.550 din 18.07.2022 scrie: 2. In ecranul "Salariati", panoul "Detalii", s-a introdus optiunea de calcul a CAS de 25%, pentru firmele din domeniul constructiilor, industriei alimentare sau agriculturii, care beneficieaza de facilitati.
-
Buna ziua, cum implementam in Saga optiunea pentru plata cotei de 3,75% datorate la fondul de pensii administrat privat.
Multumesc!
Multumesc!
Bifați în Fișiere-Salariați panoul detalii, la salariatul care a optat pentru cota integrală de CAS, în panoul de detalii să i se rețină 25% CAS. Nu se reține distinct și nici nu se virează distinct.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
multumesc frumos
Buna ziua
Nu se poate genera xml, am facut modificarile la program pentru agricultura si imi sa urmatorul mesaj :
ANGAJATOR:
* ATENTIE - Creanta 07.(432) - CASS asigurati (suma datorata) (300) diferita de suma calculata (0) !
* ATENTIE - Creanta 07.(432) - CASS asigurati (suma scutita) (300) diferita de suma calculata (0) !
ASIGURATI:
ASIGURAT 1:
* EROARE - (datoreaza CAM si A_8>0 si A_5=0 ) (S18.1) !
* ATENTIE - (datoreaza CASS si A_8>0 si A_11=0) (S24.3)!
* EROARE - (datoreaza CAS si CASS si A_13#A_11) (S26.3)!
A intalnit o astfel de situatie cineva ?
Nu se poate genera xml, am facut modificarile la program pentru agricultura si imi sa urmatorul mesaj :
ANGAJATOR:
* ATENTIE - Creanta 07.(432) - CASS asigurati (suma datorata) (300) diferita de suma calculata (0) !
* ATENTIE - Creanta 07.(432) - CASS asigurati (suma scutita) (300) diferita de suma calculata (0) !
ASIGURATI:
ASIGURAT 1:
* EROARE - (datoreaza CAM si A_8>0 si A_5=0 ) (S18.1) !
* ATENTIE - (datoreaza CASS si A_8>0 si A_11=0) (S24.3)!
* EROARE - (datoreaza CAS si CASS si A_13#A_11) (S26.3)!
A intalnit o astfel de situatie cineva ?
Exact acelasi mesaj il am si eu. Sper sa existe o solutie si sa putem depune si noi declaratiile.
Pentru MardareA si LangaM854
Ati actualizat programul (chiar daca aveti ultima versiune a programului)?
Ati actualizat programul (chiar daca aveti ultima versiune a programului)?
Buna ziua , am urmat toti pasii indicati de Saga si pe statul de plata (CA 100 IN AGRICULTURA) venitul brut 3000 iar venitul net este de 2250 in loc de 2362 ,oare nu am facut ceva bine?
Șterge și readaugă statul de plată.
Am sters si se pastreaza eroarea , multumesc frumos!
Ori nu e luna bună ori salariul în ecranul fișiere - salariați nu e 3000 ori salariatul e detașat ori nu ai bifa pusă la configurare salarii.