buna seara am mare nevoie de ajutorul dvs.
incepand cu luna septembrie nu mai am contract de munca cu 8 ore. Lucrez cu contract timp partial la cinci societatii cu functia de contabil.( la trei societati cu cate doua ore=6 ore; la doua dintre ele cu cate 1 ora = 2 ore) salariu cumulat la toarte societatile este de 2800 ron.
Intrebarea mea este la salariati bifez baza contributii egala cu salariu pentru toate contractele pe care le am.
multumesc
* am inteles ca cei care realizeaza venituri in cursul aceleasi luni in baza a doua sau mai multe contracte de munca , iar baza lunara de calcul cumulara aferenta acestora este cel putin egala cu salariu de baza minim brut pe tara.
va rog sa ma ajutati, multumesc
bifez functia de baza la toate societatile...
contract munca timp partial
Re: contract munca timp partial
Functia de baza se bifeaza NUMAI la una dintre societatile la care aveti contract individual de munca.
Deci acolo aveti functia de baza.
Bifati - LA TOATE firmele unde sunteti angajat/a - Baza contributii egala cu salariul.
Deci acolo aveti functia de baza.
Bifati - LA TOATE firmele unde sunteti angajat/a - Baza contributii egala cu salariul.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
multumesc paturcai , am inteles
inca odata mii de multumiri
inca odata mii de multumiri
-
scuze, nu gasesc unde bifez "baza contributii egal cu salar/venit" la persoane cu contract
timp partial
timp partial
Fișiere - Salariați - panoul detalii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
in FISIERE--SALARIATI--
te pozitionezi pe salariatul respectiv , si in partea dreapa sus a ecranului, sub X , ai detalii--deschizi , si acolo undeva gasesti
te pozitionezi pe salariatul respectiv , si in partea dreapa sus a ecranului, sub X , ai detalii--deschizi , si acolo undeva gasesti