intocmire bilant

badalaum

intocmire bilant

#1 Mesaj de badalaum »

Buna ziua!Am si eu o nedumerire si va rog sa ma ajutati: sunt angajata cu contract de munca la o soc. comerciala pe perioada nedeterminata cu timp partial 4 ore, functia economist si as dorii sa stiu daca pot semna bilantul contabil la 31.12.2008 sau trebuie sa merg la un expert contabil pentru a viza bilantul? :roll:
Si o alta nedumerire: ce inseamna la intocmire bilant: Alte persoane imputernicite?
Multumesc!

danilevicis

#2 Mesaj de danilevicis »

daca ai studii superioare, functia director economic, da, poti semna
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

olmazut297

Intocmire bilant

#3 Mesaj de olmazut297 »

Sunt economist la o societate comerciala. In ce conditii pot semna de intocmire bilanturile contabile semestriale sau anuale?

danilevicis

#4 Mesaj de danilevicis »

da, poti semna daca esti cu studii superioare, si esti angajat in firma respectiva. noapte buna
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

Asa cum colega DanileviciS a scris, poti semna in situatia in care esti numita prin Decizie (in baza unui contract de munca fie si part-time) Director economic. Poti fi angajata numai pentru o singura luna pana la semnarea acelui bilant.
Alte persoane imputernicite sunt, asa cum si numele le spoune: alte persoane imputernicite. Ministerul de Finante prin adresa de raspuns pe care a dat-o CECCAR (o gasesti pe aici pe forum undeva), a evitat sa nominalizeze cine sunt acele ALTE persoane imputernicite lasand la interpretarea fiecaruia din cei implicati. Adica in dulcele stil romanesc e mai bine sa eviti ca sa nu creezi precedente.
Ideal ar fi sa semnezi ca Director economic si atat. Mergi pe mana lor: Director economic.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

danilevicis

#6 Mesaj de danilevicis »

paturcai scrie:Asa cum colega DanileviciS a scris,
ma intreb, cum ai dedus ca sunt colega si nu coleg? :D :D

gagium936

#7 Mesaj de gagium936 »

Hop si eu ...
Foarte simplu, daca dai click pe iconita de jos cu yahoo-ul uite ce apare :
http://webmessenger.yahoo.com/?im=simonadanilevici
:wink:
Keep Walking!

danilevicis

#8 Mesaj de danilevicis »

:D :D si cat am incercat sa ma ascund :D :D :lol:

gagium936

#9 Mesaj de gagium936 »

de ce oare ??!
:lol: :lol: :lol:
Keep Walking!

danilevicis

#10 Mesaj de danilevicis »

probabil, in subconstient, la fel ca si soferii fata de soferite, contabilii baieti sunt mai priceputi decat contabilii fete 8) :lol:

herganiec

#11 Mesaj de herganiec »

danilevicis scrie:probabil, in subconstient, la fel ca si soferii fata de soferite, contabilii baieti sunt mai priceputi decat contabilii fete 8) :lol:
cu asta ne-ai facut praf. ! :wink:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

gagium936

#12 Mesaj de gagium936 »

danilevicis scrie:probabil, in subconstient, la fel ca si soferii fata de soferite, contabilii baieti sunt mai priceputi decat contabilii fete 8) :lol:
Eu nu sunt misogin, si nici nu m`am gandit la un astfel de raspuns ... :wink:
Keep Walking!

paturcai

#13 Mesaj de paturcai »

Hopa, stai ca vin si eu:
Era mai simplu: fetele in general incep cu Buna. Baietii care sunt mai scortosi si considera ca Buna este un cuvant pentru efeminati, folosesc Salut. Fetele au inceput si ele cu Salut. Suna bine orisicum: si Buna si Salut. Important este ca ne respectam si ne-am imprietenit.
:-) :)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns