Buna ziua!Am si eu o nedumerire si va rog sa ma ajutati: sunt angajata cu contract de munca la o soc. comerciala pe perioada nedeterminata cu timp partial 4 ore, functia economist si as dorii sa stiu daca pot semna bilantul contabil la 31.12.2008 sau trebuie sa merg la un expert contabil pentru a viza bilantul?
Si o alta nedumerire: ce inseamna la intocmire bilant: Alte persoane imputernicite?
Multumesc!
Asa cum colega DanileviciS a scris, poti semna in situatia in care esti numita prin Decizie (in baza unui contract de munca fie si part-time) Director economic. Poti fi angajata numai pentru o singura luna pana la semnarea acelui bilant.
Alte persoane imputernicite sunt, asa cum si numele le spoune: alte persoane imputernicite. Ministerul de Finante prin adresa de raspuns pe care a dat-o CECCAR (o gasesti pe aici pe forum undeva), a evitat sa nominalizeze cine sunt acele ALTE persoane imputernicite lasand la interpretarea fiecaruia din cei implicati. Adica in dulcele stil romanesc e mai bine sa eviti ca sa nu creezi precedente.
Ideal ar fi sa semnezi ca Director economic si atat. Mergi pe mana lor: Director economic.
Hopa, stai ca vin si eu:
Era mai simplu: fetele in general incep cu Buna. Baietii care sunt mai scortosi si considera ca Buna este un cuvant pentru efeminati, folosesc Salut. Fetele au inceput si ele cu Salut. Suna bine orisicum: si Buna si Salut. Important este ca ne respectam si ne-am imprietenit.