restore dupa reinstalare windows

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
raduc45

restore dupa reinstalare windows

#1 Mesaj de raduc45 »

Am reinstalat windows-ul si am urmat pasii precizati in topicul "Reinstalare windows".
Cu toate acestea datele nu mai exista in program :((
Cum pot verifica cel putin daca backup-ul facut de mine (copia dir Saga C3.0 de pe C) este in regula, adica mai contine datele mele.
Astept raspuns urgent.
Multumesc

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

La reinstalarea de Windows ai fost intrebat daca doresti (probabil) sa stergi partitia "C". Daca ai acceptat asa ceva: Au revoir monsieur!.
Backup-ul trebuia facut pe un CD/DVD, stick un mediu de stocare, o alta partitie.
Daca ai facut ceva rau in viata si nu ai fost pedepsit pana acum, sa stii ca acum chiar ai primit cu varf siu indesat.
Lasand la o parte malitiozitatea chiar ai o foarte mare problema daca intr-adevar ai acceptat sa REFORMATEZI partitia pe care se gasea SAGA. Practic ai sters toate datele. Daca ai avut prezenta de spirit sa faci backup (cum sustii) pe o alta partitie sau pe vreun mediu de stocare te-ai scos (urata expresie, dar de dragul socializarii o folosesc).
Culmea este ca SAGA este atat de flexibil incat ruleaza chiar daca a fost copiat intreg directorul pe un CD si apoi de pe CD a fost copiat inapoi in hard. Nu ma pricep ce-l face asa de flaxibil, dar chiar este un miracol sa nu incepi iar cu SETUP-urile atat de enervante, etc, etc, etc.
Spune-ne ce-ai facut. TOT CE AI FACUT legat de reinstalare sa te putem ajuta.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

raduc45

#3 Mesaj de raduc45 »

pasii facuti au fost foarte clari:
1. copierea directorului SAGA C.3.0 de pe partitia C (se afla chiar in radacina) pe partitia D
2. Reinstalare windows (implicit cu formatare full - nu quick format)
3. Copiere inapoi de pe D pe C-ul curat cu windowsul proaspat
4. Descarcare si instalare soft Saga conform instructiunilor de aici: http://sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=5742

Problema e destul de clara acum: directorul SAGA C.3.0 care l-am copiat de pe C nu era de fapt cel in care shortcut-ul de pe desktop lucra de fapt si unde erau de fapt datele....

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Radu maami Raadule.
:cry:

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

raduc, poti intra in directorul Saga 3.0 salvat de tine din partitia D:, acolo ai un directoare de forma 0001, 0002, 0003,.... cu cate firme ai avut in programul Saga create.

daca le gasesti esti salvat.

presupun ca vei gasi in
D:\SAGA C.3.0\0001
D:\SAGA C.3.0\0002
D:\SAGA C.3.0\0003
....
etc.

ce trebuie sa faci:

1. descarci programul complet SetupC.exe de pe siteul principal ( atentie NU programul pt actualizare) la tine pe calculator
2. lanseszi programul SetupC.exe
3. la propunerea de instalare el zice C:\SAGA C.3.0 dar tu schimbi si pui D:\SAGA C.3.0 (pt ca directorul este in D asa cum am scris cu cateva randuri mai sus)
4.dupa terminare, lansezi programul de pe scurtatura de pe desktop Saga 3.0 si o sa te avertizeze de abonament si codul de activare, raspunzi cu Da, si se inchide programul.
5. mai lansezi o data programul, iti va cere codurile de activare si le introduci asa cum le ai de la firma SAGA, astepti putin si "Voila" :wink: ar cam trebui sa fie tot ce ai avut inainte , firme si datele respective.

Succese nebanuite ! ne tii la curent! :roll:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

paturcai

#6 Mesaj de paturcai »

Problema lui RaduC45 este ca a copiat in "D" un director in care se "juca", deci in care nu avea date.
Directorul de lucru era altul. Cu totul altul.
Asta e drama lui.

Scrie răspuns