Eroare d.112
-
Eroare d.112
Buna ziua,
Am un salariat cu CM 5 zile, 3 suportate de angajator si 2 din CCI
Am urmatoarea eroare:
Asigurat 5:
Eroare - Sectiunea B.3- nu ati completat B3_7S
Eroare- Sectiunea B.4- B.4 - B4_7C # B2_5C+B2_6C+B2_7C+B3_7C
Am urmatoarea eroare:
Asigurat 5:
Re: Eroare d.112
Buna ziua! si eu am aceeasi situatie
Reîncercați mâine după ce reactualizați programul. Dacă aveți noroc poate schimba Anaf ceva la declarație.
Asta inseamna ca cei 200 fara taxe trebuiesc impartiti in 2(lucrate si cm).
-
buna dimineata!
am actualizat tot si saga si stat de pe ianuarie si d112 si a mers declaratie cu atentionari
intr-adevar trebuie vazut baza la sanatate pentru care se calculeaza contributia
se deduce ca pentru zilele de cm nu beneficiaza de scutire de contributii la cei 200 lei
trebuie impartit cum spunea colegul filimonc
tare frumos
am actualizat tot si saga si stat de pe ianuarie si d112 si a mers declaratie cu atentionari
intr-adevar trebuie vazut baza la sanatate pentru care se calculeaza contributia
se deduce ca pentru zilele de cm nu beneficiaza de scutire de contributii la cei 200 lei
trebuie impartit cum spunea colegul filimonc
tare frumos
va rog, firma de constructii, eroare 112 la administrator : aveti facilitati pe angajator (bifa_CAM =1) si ati selectat tip asigurat # 25,48 !
exact aceste erori am si eu. nu pot sa validez declaratia.
- danilevicis
validati cu duk integrator. asa am avut si eu si am depus fara erori cu pdf validat prin duk.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
nu pot instala duk integrator !!!!!
Buna ziua,
Am o situatie inedita.Un pensionar are contract de munca cu timp partial de 2 ore la doua societati.La una din ele se calculeaza diferenta Cas si Cass iar la cealalta nu.Mentionez ca am selectat : Salariati ...Detalii...Pensionar...Baza contributii egala cu salariul...Daca nu s-a modificat ceva in legislatie si nu am prins,stiu ca in cazul pensionarilor de stat cu limita de varsta, contributiile se calculeaza la salariul realizat si nu la minim pe economie. se Rog ajutorul Dvs.
Multumesc,
Am o situatie inedita.Un pensionar are contract de munca cu timp partial de 2 ore la doua societati.La una din ele se calculeaza diferenta Cas si Cass iar la cealalta nu.Mentionez ca am selectat : Salariati ...Detalii...Pensionar...Baza contributii egala cu salariul...Daca nu s-a modificat ceva in legislatie si nu am prins,stiu ca in cazul pensionarilor de stat cu limita de varsta, contributiile se calculeaza la salariul realizat si nu la minim pe economie. se Rog ajutorul Dvs.
Multumesc,
Buna ziua! Salariat cu 3000 lei salariul de baza . In ianuarie are 2 zile de medical cod 01. Pt 18 zile lucrate -2700 lei si 2 zile medical -193 lei. Este corect sa calculeze CAS la 2693 lei si CASS la 2500 lei?
Buna ziua,constantinescue870 scrie: ↑Joi Feb 16, 2023 12:40 pm Buna ziua,
Am urmatoarea eroare:
Asigurat 5:
Cum ati rezolvat eroarea....nu imi dau seama ce trebuie facut. eu am un salariat cu 5zile CM sup de angajator si aceeasi eroare o am!
Multumesc tare mult!
cum fac cu duk integrator?? au fac 112 dar le depune altcineva, eu am reusit sa validez cu duk , dar cand trimit mail cu xml si pdf contabila nu poate depune. cum trebuie sa procedam?
Nu mai reiau aici explicația - o găsiți aici https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?p=299074#p299074
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.