D406 SAF T
D406 SAF T
Buna ziua,
De la 01.01.2023 trebuie sa depun D406 -saf t.La apasarea butonului ,,generare declaratie" apare mesajul : Adobe nu a putut deschide DUK Integrator.jar, deoarece fie nu este un tip de fisier acceptat, fie fisierul a fost corupt...
Multumesc!
De la 01.01.2023 trebuie sa depun D406 -saf t.La apasarea butonului ,,generare declaratie" apare mesajul : Adobe nu a putut deschide DUK Integrator.jar, deoarece fie nu este un tip de fisier acceptat, fie fisierul a fost corupt...
Multumesc!
Re: D406 SAF T
Asigurați-vă că aveți Java instalat și că e setat să deschidă fișiere cu extensia Jar. La dvs e setat incorect Adobe Reader să deschidă fișierele de tip jar.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua ,
la D406 am urmatoarea eroare E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (18) sectiune InvoiceDocumentTotals (1) sectiune TaxInformationToals (3) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut : atribut prezent dar vid nepermis , nu stiu ce trebuie facut la aceasta pozitie la receptile de marfa intracomunitare am o factura de stornatre
la D406 am urmatoarea eroare E: SourceDocuments (1) sectiune PurchaseInvoices (1) sectiune Invoice (18) sectiune InvoiceDocumentTotals (1) sectiune TaxInformationToals (3) sectiune TaxCode (1)
eroare atribut : atribut prezent dar vid nepermis , nu stiu ce trebuie facut la aceasta pozitie la receptile de marfa intracomunitare am o factura de stornatre
Refaceți actualizarea și actualizați datele.
Buna ziua! Am o baza de date foarte mare, cca 30.000 facturi emise in ianuarie. Dupa mai multe incercari, si cu ajutorul nepretuit venit de la SAGA, am reusit sa generez 3 xml-uri. La toate fisierele am urmatoarea eroare: eroare structura: sectiune necunoscuta ('AuditFile'). Nu mai stiu unde sa caut. Ma poate ajuta cinva, va rog?
-
Buna ziua, am actualizat din nou baza de date si am aceasi eroare,.multumesc.
@zilicg, vevercae375 - trimiteți o salvare a bazei de date la SAGA indicând problema întâmpinată.
D406 SAF T - preluare firma noua
Buna ziua,
Cum vom proceda la preluarea unei contabilitati noi (incepand cu luna aprilie 2023) care are obligatia raportarii in SAF-T din ianuarie 2023 ?
Exista posibilitatea importarii datelor din soft-ul pe care lucreaza acualul contabil ?
Multumesc.
Cum vom proceda la preluarea unei contabilitati noi (incepand cu luna aprilie 2023) care are obligatia raportarii in SAF-T din ianuarie 2023 ?
Exista posibilitatea importarii datelor din soft-ul pe care lucreaza acualul contabil ?
Multumesc.
Actualul contabil să depună declarația